3 zile de reduceri pe bune la SavElectro

De luna trecută, de când mi-am cumpărat prizele și întrerupătoarele Panasonic Arkedia de la SavElectro, mi-am zis că o să pândesc eu pe net să văd dacă o să ia și acest magazin parte la campania de reduceri deja celebră în perioada asta a anului – Black Friday. Și pentru că în România lucrurile se întâmplă un pic altfel, anume că unele magazine aleg să organizeze campania de reduceri mai devreme decât ar trebui de fapt să aibă loc, weekend-ul trecut am fost cu ochii pe SavElectro să văd dacă e și cazul lor. N-a fost atunci, ceea ce înseamnă că e mult probabil să fie ceva weekend-ul acesta.

Ce am făcut? N-am avut răbdare. Le-am dat un mesaj pe facebook să-i întreb dacă vor avea Black Friday. Răspunsul l-ați dedus deja din titlu și din entuziasmul pe care-l am, anume că vor fi 3 zile de reduceri reale pe site-ul SavElectro.ro :D . Asta înseamnă că e de aruncat un ochi la ei în perioada 24-26 noiembrie. Stau bine și pe partea de promptitudine pentru că în răspunsul pe care mi l-au oferit pe facebook mi-au scris faptul că reducerile vor apărea pe site începând cu primul minut al zilei de 24 noiembrie. Ispită pentru consumatori? Nu. Aș zice mai degrabă că e o bună organizare și o bună implementare a celei mai bune campanii de reduceri din an.

Care-s cifrele reducerilor? Până la urmă asta ne interesează cel mai mult când e vorba de Black Friday. Lucrurile stau în felul următor:
becuri și proiectoare – până la 50% discount
cablu textil – până la 35% discount
prize și întrerupătoare – până la 20% discount

reduceri Black Friday SavElectro becuri cu LED

Majoritatea produselor vor fi la promoție, nu doar categoriile pe care le-am menționat mai sus. Eu am fost și sunt în continuare mulțumită de calitatea produselor, cu atât mai mult cu cât acum sunt deja în funcțiune :D. Sunt mândră de achizițiile făcute și, dacă aș mai fi avut de schimbat vreo priză sau vreun întrerupător, cu siguranță le-aș fi achiziționat acum, cu ocazia Black Friday-ului. Însă categoria asta de produse am bifat-o deja. La fel și becurile LED, pe care le am în toată casa. Tot de la SavElectro.ro le-am achiziționat și pe ele, deci pot garanta și pentru acestea. Unul dintre produsele vedetă pe partea asta de produse este chiar becul LED Osram, cu putere de 15,5W, echivalentul a 100W. Când mi-au răspuns cei de la SavElectro cred că m-au căutat după nume și în baza lor de date și m-au găsit printre clienți, astfel că mi-au zis și că becurile LED Osram pe care le-am luat eu vor fi reduse de la 30 de lei la 15 lei. Păi da, mulțumesc, dar am luat deja pentru toată casa :)). Însă poate vă e de folos vouă această informație. Unde mai prindem reducere de 50% la becurile cu LED? Puteți să luați internetul la puricat de Black Friday, dar sunt slabe șanse să fie vreo reducere mai serioasă de atât la becurile cu LED.

G10588978_FC1_LUNIVE_Quadro_8W_830_MiEu_02.indd

O să mai verific ce-mi mai trebuie prin casă și, în funcție de ofertele pe care le descopăr, o să văd care e următoarea cheltuială despre care scriu pe blog. Spor la vânat reduceri și vouă! Cheers! :D

5 comments on “3 zile de reduceri pe bune la SavElectro”

 1. Mihaela says:

  Si eu am becuri led de la ei si sunt foarte multumita de ele si m-au facut sa-mi schimb parerea pentru ca inainte credeam ca becurile astea sunt o fita, acum stiu ca sunt o necesitate asa ca o sa profit de reduceri ca sa mai cumpar cateva sa fie acolo.

 2. Pana la 50% reducere la becurile cu LED zici? Ce sa fac? ce sa fac? sa nu mai merg la Gaudeamus si sa-mi cupar becuri? Mi-ai dat de furca azi, zau, ca ambele chestii mi se par importante – si cartile si becurile – si se cam si leaga una de alta.

  1. Ioana Radu says:

   Nu stiu, nu stiu, nu ma bag :D.

 3. Diana Ion says:

  Si eu am asteptat reducerea la ei. Vreau sa schimb toate becurile din casa,iar la promotia care s-a anuntat nu mai am de ce sa stau pe ganduri. Savelectro.ro va fi luat cu asalt de catre clienti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>