5 magazine cu reduceri reale de Black Friday

black friday sale

Săptămâna trecută am făcut o listă cu trei magazine cu reduceri reale de early Black Friday, magazine ale căror prețuri le știu pentru că obișnuiesc să comand produse accesându-le link-urile și în cursul anului, nu doar în perioada aceasta. Ei bine, tot atunci am scris că în afara câtorva produse din acele magazine nu comand nimic altceva înainte de Black Friday. Practic adevăratul BF este în ultimul weekend al lunii noiembrie. Astăzi am revenit cu o listă cu 5 magazine online care au reduceri bune de Black Friday.

1. evoMAG

Eu am un Samsung Galaxy A5 2016 pe care l-am achiziționat anul trecut de la ei și de care sunt mulțumită. Totodată, nu a fost singura comandă plasată pe site-ul evoMAG.ro, asta pentru că de-a lungul timpului am descoperit că au prețuri bune comparativ cu alte magazine similare. Acum, în perioada 24-26 noiembrie 2017, au anunțat reduceri de până la 70%.

Intră și tu pe evoMAG.ro dacă vrei să verifici ofertele pe care le au.

2. SavElectro

Am scris chiar ieri un articol despre relația mea cu magazinul SavElectro și faptul că mi-am luat până acum de la ei câteva prize și întrerupătoare Panasonic Arkedia, dar și becuri cu LED pentru tot apartamentul. O să mă uit prin casă să văd de ce altceva mai am nevoie, că mai bine iau de Black Friday ceea ce îmi trebuie, la preț redus, decât să le iau peste două luni la preț întreg. Păi nu? Reducerile la ei vor fi tot pe o perioadă de trei zile, adică 24-26 noiembrie.

Intră și tu pe SavElectro.ro dacă vrei să te convingi de ofertele pe care le au.

3. Astratex

Pe segmentul de produse lenjerie intimă, Astratex cred că are cea mai bună ofertă de Black Friday. Site-ul oferă un cod de reducere de 35% la toate produsele. Practic dacă adaug în coșul de cumpărături un sutien sport (pentru fitness), un corset și un portjartier, înainte de finalizarea comenzii adaug codul BFR17C și totalul de plată este redus cu 35%. Atenție însă că acest discount nu se aplică produselor deja reduse (dar, din ce m-am uitat pe site, majoritatea sunt ok). La Astratex campania de Black Friday se desfășoară în perioada 22-26 noiembrie.

Intră și tu pe Astratex.ro dacă ai gânduri cu lenjerie intimă :D.

4. Bottega Verde

Yup, yup, yup! Bottega Verde a avut și weekend-ul trecut reduceri de până la 82% și continuă campania de reduceri și în perioada 24-26 noiembrie. Eu cumpăr de la ei pe tot parcursul anului, însă de Black Friday îmi iau produsele pe care nu vreau să le comand în restul anului la preț aproape întreg, adică balsam de rufe, lumânări parfumate și poate și niște odorizante de cameră cu bețe de bambus.

Intră și tu pe BottegaVerde.ro dacă vrei să arunci un ochi pe ofertele generoase.

5. Kalapod

Cei de la Kalopod au multe modele frumoase de încălțăminte. În perioada aceasta au campania de reduceri Black Weekend Sale, cu 25% discount la majoritatea chestiilor de pe site. Mie mi-au atras atenția, culmea, o pereche de botine care se numesc JoAnna :D .

Intră și tu pe Kalapod.net dacă vrei să vezi ofertele pe care le au.

După atâtea site-uri cu reduceri bune în acest weekend, vă amintesc că cel mai bine este să cumpărăm cu măsură și să nu luăm lucruri de care nu avem nevoie.

Cheers!

2 comments on “5 magazine cu reduceri reale de Black Friday”

  1. de la evomag si eu mai cumpar cateodata. Au reduceri mai mici, in procente, fata de concurenta, dar la ei macar sunt reduceri reale. Dincolo baga 70%, dar de fapt reducerea e tot de 40% ca pe evomag si pretul e acelasi. Atunci prefer oamenii care sunt corecti, nu pe cei care umfla pretul inainte ca sa aiba de unde sa scada.

  2. Diana Ion says:

    De la Kalapod am luat niste botine super faine, la reducere. Urmaresc niste sneakersi…sper sa ii prind la reducere. Si de pe evomag am luat! Urmaresc siteurile in asteptarea reducerilor!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>