Review produse & servicii

5 minute doar pentru noi – o campanie marca Sweeteria

By | 13.12.2019 | 1 Comment

Am început bine de tot luna decembrie, având în vedere că într-una din primele zile am primit un colet surpriză din partea celor de la Sweeteria – Alchimie în ciocolaterie. Am fost informată pe e-mail în legătură cu faptul că au parcurs postările mele și au încercat să-mi nimerească gusturile, selectând anumite produse. Echipa lor de marketing își face bine de tot temele și cred că mulți alții ar putea lua acest exemplu de la ei 👏.

Darul primit din partea lor face parte din campania “5 minute doar pentru tine“, o campanie menită să ne amintească importanța momentelor de relaxare, oricât de mici ar fi ele. În agitația specifică sărbătorilor de iarnă să învățăm să ne facem timp pentru noi, să ne oprim și să ne oferim 5 minute doar ale noastre. Aceste 5 minute pot fi “rupte” din călcatul hainelor, pot fi “furate” la două semafoare, pot reprezenta pauza binemeritată de la birou sau chiar de la împodobitul bradului. Pentru că brand-ul Sweeteria a apărut din dorința de a ne delecta cu dulciuri mai sănătoase, a ne ajuta cumva să renunțăm la mare parte din produsele pline de zahăr, ideea lor de pauză de 5 minute este să ne răsfățăm cu ceva delicios și totodată sănătos. Unele dintre produsele lor sunt marcate pe etichetă ca fiind bune și pentru diabetici, altele sunt doar realizate fără zahăr adăugat, folosindu-se îndulcitori naturali (ștevie și agave).

Ca să nu mai prelungim suspansul, vă arăt ce am primit în colet 😀 , care sunt bunătățile dulci, aromate și sănătoase.

napolitane porridge fara zahar adaugat by sweeteria

ciocolata fara zahar adaugat by sweeteria

crema tartinabila si gem fara zahar adaugat by sweeteria

banuti de ciocolata si migdale in ciocolata fara zahar adaugat by sweeteria

În ordinea din fotografii, produsele sunt următoarele:

• o cutie de napolitane cu cremă de lămâie (o cutie conține 10 napolitane)
Acesta a fost primul produs la care am poftit din colet, l-am desfăcut și m-am bucurat de el în timp ce descopeream și restul de produse care mi-au fost trimise. Am decis chiar în ziua respectivă să iau cu mine la facultate toată cutia de napolitane și să o împart cu colegii (ba chiar am luat mai multe chestii, o să vă zic atunci câd ajung la fiecare în parte).

Napolitanele Sweeteria au 76% cremă cu aromă de lămâie, sunt produse după formulă 100% naturală, fără zahăr adăugat și sunt ideale pentru pauza de joacă – a noastră sau a celor mici. Lista ingredientelor o puteți verifica pe site-ul producătorului – www.sweeteria.com.ro. Cineva de la mine de pe facebook mi-a recomandat să încerc și napolitanele cu vanilie, iar pe viitor sigur le voi încerca. Sunt chiar mai multe sortimente, le-am văzut și eu ulterior pe site.

• o cutie de porridge cu măr și scorțișoară (o cutie conține 10 pliculețe)
Deși nu gustasem până acum porridge, știam de astfel de gustare de pe vremea când locuiam în Suedia, că acolo e recomandat și în alimentația copiilor. Ce e de fapt acest porridge? Fulgi de ovăz care se prepară cu apă fierbinte. Sweeteria are mai multe sortimente, iar eu am primit-o pe cea cu măr și scorțișoară. Lista ingredientelor e aceasta: fulgi moi din ovăz, bucăți de măr deshidratat, îndulcitor natural cu zero calorii (Stevia și Erytrithol), scorțișoară și pudră frișcă.

Porridge de la Sweeteria este ambalat în pliculețe, fiecare plic fiind suficient pentru o porție. Promite să ofere energie pentru diminețile leneșe, dar și să fie ușor de preparat oriunde ne-am afla – acasă, în fața calculatorului, la birou, în tren sau în vacanță. Avem nevoie doar de 50-100ml de apă fierbinte, un pliculeț de porridge și 3-5 minute de răbdare 😀 . E ușor de preparat, cât și foarte sănătos și bogat în nutrienți de care avem nevoie în prima parte a zilei.

• o cană plină cu pliculețe cu îndulcitor natural din ștevie
Cunosc îndulcitorul natural de la Sweeteria pentru că l-am mai folosit în trecut. E dulce, dar fără pic de zahăr, fiind bun pentru consum și de către persoanele cu diabet. Fie că-mi prepar cafea sau ceai, îndemnul este să renunț treptat la doza de zahăr pe care eram obișnuită să o folosesc pentru a îndulci licorile astea, optând în schimb pentru îndulcitorul Dulcișor by Sweeteria.

Momentul meu de răsfăț dulce #farazahar!

• 5 ciocolate fără zahăr adăugat, cu îndulcitori naturali (ștevie, agave)
Mare nebunie cu ciocolatele astea! Văzându-mă cu atât de multe am zis să iau una să o dau cuiva la facultate, să împart norocul meu de a fi primit atâte bunătăți sănătoase. Până la urmă am decis să iau 3 cioco să le dau, păstrând pentru mine ciocolata cu lapte și ciocolata albă cu zmeură și matcha.

La finalul zilei am desfăcut una dintre aceste două ciocolate, mi-a plăcut extrem de mult și am început să mă întreb oare cum erau cele pe care le-am dat. Din acest motiv a doua zi m-am dus într-un magazin din zonă unde se găsesc produse Sweeteria și am căutat sortimentele pe care le dădusem colegilor :)). Am găsit ciocolata cu lapte, măr și scorțișoară și mi-am cumpărat-o 😀 . Și vreau ca pe viitor neapărat să o cumpăr și pe cea albă cu zmeură. Cu amăruia n-am curiozitățile mari pentru că, na, sigur are gust de cioco amăruie. Însă celelalte sunt sortimente speciale și chiar cred că trebuie încercate.

• două borcane de Greentella
Crema tartinabilă de la Sweeteria o știam :D. Cea cu eticheta mov este vegană, de post, fără zahăr adăugat și fără ulei de palmier, pe bază de îndulcitor natural din agave. Poate fi întinsă pe pâine prăjită sau biscuiți, dar poate fi folosită și pentru clătite și glazurarea prăjiturilor. Cea cu etichetă verde este o cremă tartinabilă de cacao cu alune de pădure, cu îndulcitor natural din ștevie, fără zahăr adăugat și fără ulei de palmier. Am luat și unul din borcanele astea la facultate, deci chiar am împărțit serios coletul acesta plin de bunătăți ♥.

• un borcan cu gem de zmeură
Înainte să aflu că voi primi coletul cu bunătăți de la Sweeteria, văzusem pe pagina lor de facebook o postare cu gemul acesta de zmeură, poftisem și distribuisem imaginea ca să poftiți și voi, cei care mă urmăriți acolo. Sunt o mare pofticiosă!! Spre încântarea mea, un astfel de borcan îmi aparține acum.

Este o dulceață fără zahăr adăugat, cu îndulcitor natural din ștevie, fără conservanți, coloranți sau arome artificiale. Dulcețurile Sweeteria sunt fierte responsabil, în vas de inox alimentar, non-alergic (fără nichel/mangan). După deschidere dulceața trebuie ținută la frigider și consumată în maxim 7 zile.

• o pungă cu bănuți din ciocolată albă și ciocolată cu lapte
Practic pentru bănuții aceștia e cam aceeași rețetă de la tabletele de ciocolată. Numai că sunt practici, putând fi ronțăiți în mașină, la birou, în parc… dar totodată folosiți pentru glazurarea diverselor prăjituri pe care le facem în casă. Nu știu dacă vă mai amintiți, dar eu în trecut am glazurat niște mini-eclere cu astfel de bănuți de la Sweeteria. Rețeta am postat-o aici.

• o pungă cu migdale sub acoperire
O pungă generoasă cu migdale acoperite în ciocolată amăruie. Oh, my! Partea complicată e că nu le pot consuma ca atare, pentru că am aparat dentar și n-am voie nuci și alune de niciun fel, că există riscul să se prindă în aparat și să rupă/desprindă vreo sârmă. Însă am învățat cum să fac să nu am o pauză de 2-3 ani de la astfel de delicii (cât durează tratamentul ortodontic), mai exact îmi fac milkshake cu ele 😀 , cu un blender puternic.

Migdalele astea în ciocolată sunt ideale de consumat în timpul zilei atunci când vă e poftă de ceva dulce și totodată aveți nevoie de energie. Ciocolata cu care sunt acoperite migdalele este fără zahăr adăugat, conținând îndulcitori naturali.

• Dulcișor cooking
Dulcișor este un îndulcitor pe bază de ștevie, putând fi consumat și de oamenii care au diabet, acest produs având indicele glicemic zero. Varianta “cooking” este pentru gătit, ca o punguță de 300g cu îndulcitor, ideală mai ales acum de sărbători când o să pregătesc una sau două prăjituri. Există și Dulcișor cubulețe, dar și piramide (echivalentul pliculețelor de zahăr, dar varianta cu îndulcitor din ștevie).

Aum, pe final, mărturisesc că sunt bucuroasă că cei de la Sweeteria mi-au făcut un astfel de cadou în preajma sărbătorilor. Totodată mă bucur că unele dintre bunătăți le-am împărțit cu colegii de la master, deci cumva Sweeteria a reușit să îndulcească mai multe persoane cu un singur colet ♥.

Produsul meu preferat dintre toate, dacă e să aleg, deși e greu să aleg unul singur, aș zice că este… ciocolata cu lapte 🍫.

sweeteria ciocolata cu lapte fara zahar adaugat

Cheers to Sweeteria! And to you! And me! 😀
Să nu uităm să ne oferim din când în când cele 5 minute doar pentru noi!

One Comments

  • Reply

    Valeria Chertes

    13/12/2019

    Și eu tot ciocolata cu lapte as alege.

Leave a Reply