Diverse

7 cursuri de la Eurocor pe care le iau în calcul

By | 07.02.2018 | 10 Comments

curs de publicitate Eurocor invaatamant la distanta

Am ajuns la al zecelea caiet de studiu din cadrul cursului de Publicitate pe care îl urmez în cadrul Institutului Eurocor. În mod normal, fiind plecată din țară, studiez de pe internet, având și variantă electronică a cursului și fiindu-mi livrată lunar în același timp în care îmi este expediat și caietul de studiu acasă. Însă dacă tot am ajuns un pic în România, am apucat să iau caietul de studiu în varianta tipărită la mine. Mare parte din el l-am studiat în aeroport și în avion, practic acesta fiind unul dintre motivele pentru care am ales un curs la distanță. N-am reușit însă să fac și exercițiile din caietul de studiu tot “pe drum”, așteptând să ajung acasă și să stau confortabil la laptop, însă chiar înainte de asta m-am decis să intru din nou pe site-ul Eurocor și să mă uit și la alte cursuri.

Practic sunt suficient de mulțumită de experiența privind cursul de Publicitate pe care-l urmez (și cu care sunt pe final) încât iau în calcul începerea unui alt curs în viitorul apropiat. În idee aceasta m-am decis să scriu și aici, pe blog, câteva dintre cursurile care mi-au atras atenția:
– Psihologie
– Cum să-ți dezvolți propria afacere
– Arhitectura grădinii
– Creație vestimentară
– Machiaj
– Cosmetică și machiaj
– Design și programare web

Lista completă a cursurilor disponibile la Eurocor poate fi găsită aici (și există variantă demo gratuită pentru fiecare curs 😉 ). Cum de iau în calcul atât de multe variante și mai ales atât de diferite? E simplu. Pe de o parte am multe pasiuni, așa cum este arhitectura grădinii și programarea (ale cărei baze le știu, motiv pentru care am decis să nu optez pentru cursul de Programare pentru începători). Pe de altă parte iau în calcul machiajul și cosmetica, fiind domenii în care se vor găsi multă vreme locuri de muncă, drept pentru care n-ar fi rău să-mi extind puțin orizonturile. Celelalte 3 cursuri menționate, adică Psihologia, creația vestimentară și cel referitor la dezvoltarea propriei afaceri… cred că sunt interesante. Da, acesta-i termenul potrivit. Cred că sunt suficient de interesante încât să ies din zona mea de confort și să fac și altceva. În mod normal nu știu dacă aș opta pentru ele, însă am văzut cât de facil este studiul la Institutul Eurocor și cred că aș avea șansa de a învăța orice cu ei, chit că e sau nu de interes pentru mine. Atât de ușor e la ei. Sau nu neapărat ușor, dar au o structură a lecțiilor suficient de bună încât studiul să fie facil.

Tu pentru ce curs ai opta dacă ar fi să iei decizia de a te înscrie la Eurocor pentru un curs la distanță?

10 Comments

 • Reply

  Andrei

  07/02/2018

  Interesanta platforma asta. Tot zic ca o sa ma apuc si eu de programare, macar basic-ul si tot aman. O sa incerc varianta demo putin si poate iau avant. Merci 🙂

  • Reply

   Ioana Radu

   09/02/2018

   Cu drag! Spor la studiat! 😀

 • Reply

  Denisa

  07/02/2018

  Mi se pare o idee tare interesanta cursurile de genul. Iti spun ce as alege eu, in ordinea prioritatilor. In primul rand un curs de fotografie. Pentru ca stau uneori si fac poze la o farfurie cu mancare din 4 unghiuri diferite, nu sunt multumita de rezultate si pe deasupra nu stiu sa spun de ce si cum sa imbunatatesc. Deci cred ca m-ar ajuta foarte mult un astfel de curs. Pe locul 2 ar fi cel de dezvoltare a afacerii proprii, pentru simt nevoia sa imi investesc energia in ceva constructiv si asta e util chiar daca nu ajungi efectiv sa ai propria afacere. Apoi ar fi cel de machiaj, la care m-ar interesa mai mult cum sa ma machiez pe mine si cel de programare pentru ca s-ar putea sa imi fie util pe viitor.

 • Reply

  Dragomir Cristina

  08/02/2018

  Pe machiaj mi-ar trebuie si mie un curs sigur, doar ca ma tem ca nu reusesc mare lucru doar cu teoria, fara cineva sa imi arate cum sa fac anumite lucruri. Momentan raman la cursul meu de fotografie digitala sa vedem daca se prinde acolo ceva de capul meu si, la final, mai vedem daca ma mai apuc sa invat si altceva. Tu mai ai putin si termini, nu?

  • Reply

   Ioana Radu

   09/02/2018

   Daaa, mai am doar două luni și gata. Nici nu-mi vine să cred ce repede a trecut timpul, la început mă gândeam că un an de zile e mult pentru un curs, dar imediat au trecut 10 luni. Eu cursul de machiaj l-aș alege pentru baza teoretică. Practic ceva lucruri știu, însă mi-ar plăcea să le știu “ca la carte”, iar apoi să optez și pentru un curs de machiaj offline.

 • Reply

  Mihaela

  08/02/2018

  Si eu sunt la finalul cursului de machiaj si stiu ca o sa mi se faca dor de invatat asa ca deja ma gandesc la alte cursuri de la ei pe care as vrea sa le fac.

  • Reply

   Ioana Radu

   09/02/2018

   La tine am citit despre cursul de machiaj si asa a ajuns sa-mi starneasca interesul 😀 .

 • Reply

  Bratu Gabriela

  04/03/2018

  mie mi-ar placea tare mult un curs de fotografie! am un dslr si nu reusesc sa invat nimic cu el…

  • Reply

   Ioana Radu

   04/03/2018

   Cristina Dragomir am văzut că face cursul de fotografie de la Eurocor și poți citi la ea pe blog câteva chestii despre el, dacă te tentează și vrei să afli mai multe informații. Eu n-am optat pentru foto pentru că am făcut în facultate un curs pe segmentul acesta :D.

 • Pingback: Încă un pas și termin cursul de Publicitate ⋆ Ioana Radu

Leave a Reply