Diverse

Încă un pas și termin cursul de Publicitate

By | 05.03.2018 | 3 Comments

Azi m-am trezit cu chef de făcut teme. Deși m-am întors în România de vreo săptămână, n-am apucat încă să-mi fac temele pentru ultimele două lecții de la cursul de Publicitate pe care-l urmez în cadrul Institutului Eurocor. Îmi amintesc că ultimele pagini din caietul de studiu cu lecțiile nr. 21 și 22 le-am citit în ultima zi petrecută în Suedia, în timp ce beam liniștită un cappuccino cu caramel. A trecut doar o săptămână de atunci și am senzația că e vreo lună, la cât de mult am avut de alergat cu diverse probleme. Dar azi m-am trezit în sfârșit liniștită, gândindu-mă că am o zi liberă, o zi doar pentru mine… și că pot profita de momentul acesta pentru a mă concentra asupra temelor de la curs și a le trimite profesorului coordonator.

eurocor suedia espresso house

All done. Acum chiar stau liniștită și scriu rândurile astea, gândindu-mă că m-am descurcat bine și zâmbind la ideea că mă mai desparte un singur caiet de curs de examenul final, un ultim caiet, cu ultimele două lecții de studiat, caiet pe care o să-l primesc în zilelele ce urmează (atât varianta tipărită, trimisă la adresa mea de domiciliu din România, cât și varianta electronică, pe care o primesc în platforma de student de pe site-ul eurocor.ro).

Sunt bucuroasă că am ajuns până în acest punct și, totodată, pe măsură ce sunt tot mai aproape de examenul final realizez cât de repede a trecut timpul. Sunt 11 luni de când am început cursul și sper să-l termin cu dreptul și să pot obține diploma de specialist în Publicitate. Știu că diplomele nu prea contează, cel puțin nu la noi, dar în străinătate se cere adesea formare în domeniu. Cursul de Publicitate pentru care am optat poate fi considerat drept bază teoretică, deși am făcut și diverse materiale practice pentru teme. Însă eu fix pentru baza teoretică am optat pentru el. Îmi amintesc că găsisem la un moment dat un job la care se cerea diplomă în domeniu și experiență de minim 2 ani. Experiența o aveam, dar îmi lipsea diploma, iar acesta a fost unul dintre motivele pentru care m-am înscris la Eurocor. Acum, că sunt pe final de drum cu studiul publicității, iau în calcul începerea unui nou curs, dar despre asta îmi amintesc că am mai scris pe blog.

Acestea fiind spuse, îmi voi continua acum relaxarea, căci mâine o iau de la capăt cu lucrurile pe care le am de rezolvat (pentru care am venit în țară).

Să ne auzim și citim cu bine! Cheers!

eurocor espresso house cafenea

3 Comments

 • Reply

  Cristina Dragomir

  06/03/2018

  Eu abia sunt la aal doilea caiet din cursul meu de fotografie digitala si recunosc ca ma provoaca destul de mult partea asta pentru ca eu nu stiam multe chestii despre aparatul foto si cum functioneaza el. Am mari emotii cu temele, mai ales ca incep sa apara si cele practice.

 • Reply

  Mihaela

  06/03/2018

  Felicitari Ioana! Si eu am terminat cursul de machiaj si sunt pe cale sa incep altul de engleza. Pentru mine a fost o oportunitate fantastica pentru care nu o sa incetez sa-ti multumesc! Te imbratisez cu drag!

  • Reply

   Ioana Radu

   08/03/2018

   Mulțumesc, Mihaela! Felicitări și ție!
   Citind la tine pe blog despre cursul de machiaj am început să fiu și eu atrasă de el ^_^. Mă gândesc serios dacă să-l aleg pe acesta după ce termin cursul de Publicitate.

Leave a Reply