Diverse

7 oameni grozavi de la a șaptea ediție Digital Divas

By | 28.04.2018 | 5 Comments

Am aruncat o privire dincolo de partea glamorous a celei de-a șaptea ediții a evenimentului Digital Divas ce a avut loc de curând la Palatul Bragadiru din București. Mi-am oferit timp să văd oamenii de acolo. Am văzut dincolo de paharele cu cocktail-uri pe bază de gin Tanqueray și vermut Lillet, dincolo de outfit-urile perfecte, dincolo de forfota de la fiecare stand și dincolo de schimbul de informații de la fiecare măsuță de pe terasă. Am păstrat în minte 7 oameni grozavi, deși am intrat în contact cu mai mulți de atât, desigur. Sunt oameni cărora vreau să le ofer o bucată din timpul meu scriind rândurile ce urmează. Pe unii dintre ei i-am ascultat vorbind, cu alții am schimbat câteva vorbe, iar pe alții doar i-am admirat făcându-și meseria. Haide să vedem, cu sinceritate, care-s cei 7 oameni grozavi de la Digital Divas 2018, from my point of view, ofc. Ordinea este aleatorie.

The List

1. Raluca Radu (Country Manager @ Answear.ro)
Înainte de a afla că voi merge la evenimentul Digital Divas am avut bucuria de a afla că sunt câștigătoarea premiului I în cadrul unei campanii (via Campionatul Național de Blogging). Respectiva campanie a fost sponsorizată chiar de Answear. Ei bine… am avut emoții din momentul în care am văzut numele country managerului de la Answear în lista speakerilor de la Digital Divas. A fost o bucurie să o ascult pe Raluca Radu în cadrul celui de-al doilea panel și, totodată, mi-am luat inima în dinți și am mers să mă prezint și să mulțumesc personal pentru că m-au ales pe mine pentru premiul I din cadrul campaniei respective. Timp de vreo două zile m-am gândit la lucrurile pe care aș fi vrut să le spun și ordinea cuvintelor, dar când am fost pusă în fața faptului abia am mai reușit să leg prea multe cuvinte. Nici nu-mi amintesc când a fost ultima oară când am avut așa emoții.

2. Maria Dragason (blogger & vlogger, also known as Special Koko)
Maria a fost la evenimentul Digital Divas în calitate de speaker tot în cadrul celui de-al doilea panel – Influencers & Brands: In a complicated relationship. Eu o știu pe ea din online cam de pe vremea când și-a deschis blogul, din anul 2009. N-am urmărit-o constant de atunci, n-am de ce să mint, dar de fiecare dată când am intrat în contact cu materialele ei a reușit să mă corupă să-mi cumpăr câte ceva 😀 . Spun asta în sensul bun, desigur. Maria este, cred, persoana datorită căreia mi-am cumpărat foarte multe produse de care sunt mulțumită. Este o tipă sinceră și naturală, with a diva touch. Deși îi las din când în când comentarii pe blog, pe facebook și mai răruț și pe youtube, mi-am dorit totuși să-i pot spune și personal că sunt oarecum o victimă (fericită) a consumerismului și că ea m-a corupt să-mi cumpăr multe produse, fapt pentru care-i mulțumesc. A fost așa de prietenoasă încât am ajuns să vorbim de un super gloss lansat de cei de la Becca (Liptuitive Glow Gloss) și de câteva mai multe produse Avon (tre’ să-mi iau baza pentru fard Avon mark). Ca să nu transform materialul de azi într-un roman, mă rezum doar la a mai spune că pentru mine Maria Dragason este o influență pozitivă, atât în privința achizițiilor cât și în calitate de om care activează în online.

Maria Dragason & Ioana Radu

3. Maurice Munteanu (Fashion Editor @ Elle România)
Maurice… Maurice este un om care a crescut în ochii mei cu timpul. Inițial auzisem de el în online, acum ceva ani buni, însă nu îi urmărisem materialele. Ulterior am văzut articole semnate de el într-o revistă și nu simțeam acea chimie pe care o caut de fiecare dată când parcurg un text. Am anumite fixuri de care nu sunt tocmai mândră, dar sunt totuși bucuroasă că admit greșelile pe care le fac. În nota asta, admit că m-am înșelat în privința chimiei vizavi de Maurice Munteanu. L-am urmărit cu mare interes în cadrul câtorva înregistrări de la “Bravo, ai stil!”, devenind chiar preferatul meu nu doar prin prisma faptului că este un stilist desăvârșit, ci și pentru modul în care punea totul în cuvinte. Da, mi-e oarecum rușine să admit că nu l-am putut vedea cu ochelarii ăștia buni pe Maurice Munteanu încă de la început. Dar mă bucur că am găsit chimia de care ziceam, ba chiar am rezonat atât de mult cu ceea ce a spus în timpul primului panel de la Digital Divas încât primul meu post pe Twitter din ziua respectivă a fost cu o parte din vorbele lui – “Onestitate. Autoironie. Determinare.” – un fel de rețetă a succesului, pe scurt.

4. Adina Aruștei (blogger & vlogger, also known as Meg)
Pe Adina o știu de ceva vreme din online, dar legătura dintre noi a devenit mai serioasă printr-o întâmplare… mai altfel :D. Câștigasem un super set de produse, iar ea a încercat prin toate metodele să dea de mine să-mi spună. Cred că abia după două săptămâni am reușit să găsesc unul dintre mesajele de la ea pe undeva prin spam. N-am fost supărată când am aflat că a fost refăcută extragerea și că am pierdut premiul, ci am fost rușinată de faptul că încercase să mă contacteze prin intermediul mai multor canale și eu nu reușisem să văd mesajele respective. Încă mă încearcă rușinea când îmi amintesc de întâmplarea cu pricina. Când ne-am văzut la Digital Divas m-am luminat la față. Dar, stai, aș fi putut eu să sclipesc prin toți porii și tot nu aveam tenul la fel de grozav ca al ei. Mi-a rămas chestia asta întipărită în minte pentru că eram vrăjită de tenul ei chiar și după ce am schimbat primele cuvinte. Adina strălucește efectiv, de parcă ar avea o lumină în interior. Trebuie să fiu mai atentă la produsele de îngrijire pe care le folosește și despre care scrie pe blog. I really have to do that.

Adina Aruștei & Ioana Radu @ Digital Divas 2018

5. Ioana Dumitrache (blogger & vlogger)
Am remarcat-o pe Ioana în online prin intermediul a două chestii: campania cu rujurile Lip Cream Lip Stain de la Sephora (fiind unul dintre brand-urile mele preferate) și relația ei cu sportul. Am văzut în ea un om extrem de dedicat și hotărât, un om care nu a renunțat oricât de multe piedici a avut. Am văzut în Ioana Dumitrache un model de om dincolo de orice altceva. Și, după toate cărora le-a ținut piept, Ioana a rămas dulce și finuță. Mi se pare așa utopic în zilele noastre ca o persoană de sex feminin să reușească să-și păstreze feminitatea la nivelul la care a păstrat-o ea. M-am bucurat să o văd printre speakerii din cadrul evenimentului Digital Divas. I-am urmărit cu interes răspunsurile și, dincolo de ele, mi-a dat o anumită stare, m-a inspirat să fiu o versiune mai delicată a mea. Chiar dacă asta nu e tocmai o calitate care să poată fi construită. Am un pic de material și o să văd ce pot face cu el. I’ll do my best.

6. George Cozma (hairstylist)
În viziunea mea oamenii grozavi de la Digital Divas nu-s doar persoane care au fost prezente pe scenă sau cu care aveam deja o anumită relație din online. George Cozma este unul dintre hairstyliștii de la stand-ul Avon ‘N Rowenta. Inițial mi-a sărit în ochi stilul lui, iar din când în când am mai aruncat câte o privire nuanței părului (am avut-o și eu și m-a făcut să-mi fie deja dor de ea). La stand-ul Avon le făcea bucle fetelor care își doreau ca părul lor să fie răsfățat, folosindu-se de o placă Rowenta Liss & Curl din gama Premium Care și de produse Avon (ser pentru păr, protecție termică, fixativ, ba chiar și dry shampoo acolo unde era nevoie de o astfel de intervenție). Îmi amintesc că un fixativ Avon cu fixare flexibilă foloseam și eu când lucram în presă și trebuia să fiu simpatică, dar să pară că n-am depus prea mare efort 😀 . Cu George Cozma n-am schimbat nici măcar o vorbă la Digital Divas, dar l-am admirat din sală, cât și prin prisma bucuriei bloggerițelor cu care am fost la event și care l-au lăsat chiar pe el să le răsfețe podoaba capilară cu bucle glam. He did an awesome job, judging by my girls’ smile and also their sparkling eyes. You can check his insta account here 😉 .

7. Mădălin Munteanu
Dintre toate stand-urile partenerilor evenimentului, la cel al brand-ului Rowenta m-am simțit cel mai bine, iar asta s-a întâmplat în mare măsură datorită oamenilor din echipa respectivă. Nu spun că în cadrul altor stand-uri n-am avut parte de o experiență frumoasă, ci spun că echipa Rowenta m-a făcut să mă simt cel mai… în largul meu. They were my number one. Fiecare om din echipa cu pricina mi-a smuls un zâmbet, iar Mădălin Munteanu este cel căruia i-am lăsat adresa mea de e-mail pentru a-mi trimite fotografiile după eveniment. Dincolo de omul mișto pe care l-am văzut a fi la event, mi s-a părut admirabil că n-a uitat de mine și m-a contactat cu fotografiile. Acela a fost și momentul în care am aflat numele lui și… ceva a făcut click în mintea mea. Se cade să recunosc că în trecut, not so while ago actually, am călcat strâmb. M-am pripit să scriu lucruri pe care le-am regretat și la momentul cu pricina, dar pe care acum le regret chiar mai mult. Va trebui să vin cu ceva mai bun decât niște rânduri pe blog pentru a șterge păcatul ăla (ori chiar să admit că e genul de pată care nu iese cu nicio soluție). Una peste alta, mă bucur că l-am cunoscut pe Mădălin, ba chiar într-atât de mult încât i-am făcut loc în lista aceasta și sper să ne revedem și în cadrul altor evenimente.

✨✨✨

Deși evenimentul Digital Divas by AVON este dedicat femeilor active din online, am ales ca lista mea cu oameni grozavi să includă și prezențe masculine. Până la urmă, în spatele organizării este chiar Cristian Manafu, în calitate de managing partner la Evensys. Și se cade să-i dăm Cezarului ce-i al Cezarului, deci nu e nimic greșit în a oferi credite și câtorva dintre bărbații care au fost prezenți la event. Desigur că aș fi putut scrie despre mult mai mulți oameni, iar Palatul Bragadiru mi-e martor când afirm că au fost mai mult de 7 oameni grozavi prezenți la Digital Divas 2018. Anul acesta, 7 a fost însă cifra mea de basm pentru o parte dintre impresiile after event.

Cheers!

Listă cu 7 oameni grozavi de la Digital Divas 2018

5 Comments

 • Pingback: Digital Divas – event-ul potrivit pentru a regăsi motivația [Fashion&Beauty Blogging] ⋆ Ioana Radu

 • Reply

  ird elena

  29/04/2018

  Mult succes pe viitor. La cât mai multe realizări 😘

  • Reply

   Ioana Radu

   29/04/2018

   Mulțumesc, Elena! 😀

 • Reply

  Bratu Gabriela

  29/04/2018

  Ma bucur ca ai gasit oameni care sa te inspire, e mare lucru! In general, toata treaba asta cu bloggingul e oarecum plina de invidie.

  • Reply

   Ioana Radu

   29/04/2018

   Sunt de acord cu ceea ce spui, însă cred și că-i important cum privim noi lucrurile. Dacă alegem să le vedem cu sufletul deschis și să nu ne intereseze partea goală a paharului… noi suntem cei care avem de câștigat. Putem învăța multe unii de la alții, dar doar atunci când suntem deschiși întru a face asta 😀 .

Leave a Reply