Diverse

Ce produse conținea coletul-surpriză de la Melkior Professional?

By | 10.10.2017 | 7 Comments

Melkior Professional Romania colet surpriza

Nu sunt o persoană lăudăroasă, ba chiar sunt reținută de fel și prefer să țin pentru mine multe detalii ale vieții personale. Însă când am început relația cu cei de la Melkior Professional România nu m-am putut abține să nu îmi exprim bucuria și să scriu pe profilul personal de facebook despre asta, despre faptul că de curând mă aflu pe lista oamenilor care vor anunța în mediul online noile produse pe care brand-ul Melkior Professional le va lansa, uneori asta întâmplându-se chiar înainte ca produsele respective să apară pe site sau în mall-urile din țară în care există magazine ale acestui brand. Totodată, le mulțumesc din nou celor care s-au bucurat alături de mine de această realizare, oferindu-mi feedback la postarea respectivă ♥.

Acestea fiind zise, zilele astea m-am trezit cu o surpriză din partea celor de la Melkior Professional România, un colet ce conținea câteva dintre produsele lansate în august și septembrie, adică în ultimele două luni. Și iar nu m-am putut abține să nu-mi exprim entuziasmul pe facebook și am postat o fotografie. Iar acum vreau să vă arăt ce am găsit în coletul frumos ambalat. 😀

Melkior Professional Romania colet Ioana Radu

Primul lucru care mi-a sărit în ochi după ce am desfăcut simpaticul plic argintiu a fost un pachețel ambalat într-o hârtie albă cu pattern și un sticker negru Melkior deasupra (sticker pe care l-am desfăcut ușor și acum e lipit pe coperta de la agendă 😀 ).

Melkior Professional Romania colet surpriza

Ce era atât de frumos ambalat? O trusă de 6 farduri din colecția lansată la finalul lunii august. Colecția respectivă cuprinde 3 truse diferite, una pentru ochi albastri, una pentru ochi verzi și una pentru ochi căprui. Sincer, deși am ochi căprui și știu că nuanțele cele mai potrivite pentru mine sunt cele de pâmânt, marouri și nuanțe de verde, de când sunt blondă am făcut totuși o pasiune pentru fardurile roz, coral și alte nuanțle colorate și super-pigmentate. Din acest motiv, când a fost lansată colecția de 3 truse diferite cu farduri de la Melkior eu am pus imediat ochii pe cea special creată pentru ochi albaștri. Și, surpriză, fix pe aceasta am primit-o! How great is that? Good karma? ^_^

Melkior Professional Romania trusa 6 farduri For Blue Eyes

Melkior Professional Romania trusa 6 farduri For Blue Eyes foto3

Îmi place atât de mult această trusă de farduri încât voi face zilele acestea un material separat ce va include atât swatch-uri ale celor 6 nuanțe, dar și unul sau două machiaje realizate cu ele. Preferatul meu este, fără niciun dubiu, fardul în nuanța Coral. V-am zis că am o pasiune pentru farduri roz, portocalii și alte culori vivante.

În afară de paleta cu cele 6 farduri am mai primit alte două produse: două mini-oje în nuanțele Purpur și Anytime Red. Culmea, o mini ojă nuanța Purpur mi-am cumpărat și eu luna trecută, la început de Septembrie, imediat după lansare. Mi-a plăcut extrem de mult nuanța metalizată de violet, deși în mod surprinzător sunt adepta ojelor mate. Aceasta însă e extrem de frumoasă și am fost dată cu ea chiar și la Webstock.

mini oje Melkior Professional Romania

oja PurPur Melkior Professional Romania

Pentru că mi-am cumpărat anterior mini-oja Purpur, am decis să împart bucuria cu una dintre persoanele care îmi citesc blogul și să o ofer cadou pe cea primită în coletul de la Melkior Professional România. Știu că în mod normal nu e frumos să dăm cadourile pe care le primim, însă în cazul de față, pentru că mi-am cumpărat oja respectivă imediat cum a apărut în magazine ^_^, nu cred că cei de la Melkior se vor supăra, ba chiar consider că e o dovadă de ne-egoism din partea mea faptul că vreau să ofer un lucru pe care îl am deja. Și… m-am hotărât să împart bucuria cu una dintre persoanele care au citit acest articol, așa că vă invit să-mi scrieți în comentarii de ce vă doriți această mini-ojă. După o săptămână, adică marțea viitoare, voi anunța către cine merge oja Purpur de la Melkior Professional. Aștept cu drag comentariile voastre 😀 .

Lots of hugs!

Update:
Mini oja în nuanța Purpur de la Melkior Professional va merge către Cristina Ionescu. Felicitări! Vă rog frumos să îmi trimiteți în maxim 7 zile un mesaj cu adresa completă pentru livrarea coletului 😀 .

7 Comments

 • Reply

  Prisacariu liliana

  10/10/2017

  Imi place mult nuanta si chiar mi.as dori sa incerc acest produs.

 • Reply

  Anca Boboc

  11/10/2017

  Caut de mult o nuanță de oja deosebită..mi-ar placea tare mult sa o încerc, mai ales că acest brand îmi este necunoscut încă. Mulțumesc pentru articol!

 • Reply

  Caietul Cristinei

  11/10/2017

  Oja o am si eu fix in aceeasi nuanta si chiar am purtat-o de 2 ori, desi nu e pe lista culorilor mele preferate. Imi place prea mult cum arata pe unghii. Ce-mi lipseste mie si sper sa-mi aduca Mosul? Paleta cu farduri pentru ochii caprui. I-am scris deja, ca acusi vine Craciunul si sa nu spuna ca n-a stiut :D.

  • Reply

   Ioana Radu

   11/10/2017

   Eu știu că tu ai fost cuminte tot anul și sper să-ți aducă Moșul exact ceea ce îți dorești! Din paleta pentru ochi căprui cel mai mult îmi place nuanța verde și cred că o să mi-o cumpăr separat, ca fard mono :D. Te îmbrățișez cu drag ♥

 • Reply

  Cristina Ionescu

  11/10/2017

  Imi place foarte mult nuanta de oja pentru ca este mov,una dintre culorile mele preferate. Pana acum nu am comandat niciodata produse de la melkior dar oja asta chiar e frumoasa.

 • Reply

  Miss I.

  13/10/2017

  Eu mă machiez destul de puțin, însă mi-am luat aseară un creion kajal de la ei și pot să declar azi dimineață mi-a făcut lumea mai bună. Nu știu dacă o să țină chiar 24h, dar oricât ar ține sunt deja îndrăgostită de el și plănuiesc o nouă vizită la Melkior zilele astea 😀

  P.S. Cu oja momentan n-as avea ce face, unghiile mele trec printr-o perioadă de refacere, așa că sper să ajungă la cineva care s-o iubească așa cum trebuie :))

  • Reply

   Ioana Radu

   16/10/2017

   Trebuie să testez și eu creioanele când mai ajung la București într-un magazin de-al lor. Mulțumesc pentru recomandare! ^_^

Leave a Reply