Review produse & servicii

Despre paleta de farduri Melkior Professional For Blue Eyes + swatch-uri & make-up

By | 16.10.2017 | 5 Comments

paleta de farduri Melkior Professional For Blue Eyes + swatch-uri & make-up

Duminică, prin supermarket la câteva cumpărături de sfârșit de săptămână, m-am întâlnit cu una dintre fetele frumoase din lista mea de facebook. Deși ne știm mai mult din online decât din offline, chimia dintre noi ne-a determinat să ajungem în puținul timp să vorbim chiar despre plasturi pentru îndepărtarea punctelor negre de pe nas și despre farduri, mai exact despre noua paletă de farduri For Blue Eyes pe care o am de la Melkior Professional și despre care am menționat rapid pe facebook săptămâna trecută. Mi-am dat seama, cu ocazia asta, că ar fi cazul să-mi fac timp să scriu câteva rânduri și aici, pe blog, fiind un topic de interes, totodată un produs care m-a cucerit.

Cum arată paleta cu 6 farduri For Blue Eyes de la Melkior Professional? Exact așa:

Melkior Professional Romania trusa 6 farduri For Blue Eyes foto3

Melkior Professional Romania trusa 6 farduri For Blue Eyes foto6

Melkior Professional Romania trusa 6 farduri For Blue Eyes foto4

Paleta de farduri For Blue Eyes are închidere magnetică, iar la interior este o fișă cu informații despre cele 6 nuanțe ce compun paleta (numele, codul și lista de ingrediente pentru fiecare dintre cele 6). Tot în interiorul paletei mai este ceva, iar acum îmi dau seama că am uitat să includ asta în poze. O protecție din plastic transparent pentru farduri. Practic, dacă printr-un mare ghinion se sparge unul dintre cele 6 farduri când zbori spre destinația de vacanță… culoarea respectivă nu le va compromite pe celelalte 5 datorită aceleai protecții din plastic.

Cele 6 nuanțe de farduri care compun paleta For Blue Eyes de la Melkior Professional sunt:
11301 – Black Velvet (negru, mat)
11318 – Olimpian Blue (albastru marin, mat) – n-am avut luminozitatea setată la camera foto și pare mai deschis în imagini
11323 – Coral (coral, mat)
11354 – White Gold (alb cu irizații albe)
11355 – Brown Sugar (maro cu irizații maro)
11358 – Gold Metal (auriu)

Melkior Professional Romania trusa 6 farduri For Blue Eyes swatch

Practic sunt 3 farduri mate și 3 cu irizații. Și simt nevoia să menționez că pe pleoape sunt mai intense decât pe antebraț, adică decât în swatch-urile de mai sus, dar asta se poate datora în mare parte și faptului că eu folosesc bază pentru fard.

Nuanța mea preferată este Coral, eu în general fiind adepta fardurilor roz și a celor apropiate de această culoare. E un vibe aparte, mi se pare a fi un fard ușor de purtat atât în zilele nebune de vară, cât și în machiajele în culori tomnatice. La polul opus, nuanța de fard care mi se potrivește cel mai puțin din paletă este Olimpian Blue. Dar asta se datorează și faptului că nu am ochii albaștri, iar paleta aceasta a fost creată special pentru persoanele cu ochi albaștri.

De ce iubesc fardurile Melkior Professional și de ce le recomand cu drag? Pentru că sunt suficient de pigmentate pentru machiaje de tot felul, au avantajul de a fi și rezistente și există și o gamă maaaaare de opțiuni în ce privește nuanțele. O astfel de paletă cu 6 farduri (din colecția creată special în funcție de culoarea ochilor) costă 100 de lei și se găsește atât pe site-ul oficial al brand-ului, Melkior.ro, cât și în toate magazinele Melkior Professional din țară. Eu merg numai la magazinul din AFI Palace Cotroceni pentru că e cel mai aproape de zona în care am eu treabă când vin în București. Însă există multe alte magazine în București, dar și în alte orașe mari din țară.

Iată, mai jos, un machiaj realizat cu 4 dintre nuanțele din paleta For Blue Eyes de la Melkior Professional:

make-up cu farduri For Blue Eyes Melkior Professional

Am folosit nuanța Coral în pliul pleoapei, apoi nuanța Brown Sugar în colțul extern. Am continuat cu puțin Gold Metal pe pleoapă și puțin White Gold în colțul intern și sub sprânceană (pentru luminozitate). Pentru o intensitate mai accentuată a fardurilor folosesc întotdeauna bază pentru fard (am una ieftină momentan, de la Rimmel London, însă vreau să investesc într-o bază mai bună pe viitor).

Dacă vreți să vedeți și paletele cu nuanțe speciale de farduri pentru ochi căprui și ochi verzi, le găsiți aici. Totodată, dacă vă place o nuanță anume și vreți să o cumpărați doar pe aceea, să știți că Melkior oferă posibilitatea achiziționării fardurilor la bucată, fie doar discurile cu fard (care pot fi adăugate într-o paletă magnetică), la 17 lei/bucata, fie ca farduri ambalate individual, la 27 lei/buc.

Sper că n-am omis niciun detaliu. Dacă am făcut-o, nu ezitați să mă întrebați în comentarii orice chestie care vă interesează în legătură cu aceste farduri. Și, desigur, dacă locuiți într-un oraș în care există magazin (sau magazine) Melkior Professional, nu ezitați să mergeți și să testați fardurile sau chiar și alte produse care sunt de interes pentru voi.

Cheers!

5 Comments

 • Reply

  Caietul Cristinei

  17/10/2017

  Eu am trecut pe lista pentru Mos Craciun (daca o veni anul asta) paleta pentru ochi caprui. Mie mi se pare super faina ideea asta a celor de la Melkior sa scoata palete speciale cu nuante potrivite pentru o anumita culoare a ochilor. Banuiesc ca au o echipa strong de stilisti de make-up in spate.

  • Reply

   Ioana Radu

   17/10/2017

   Din paleta pentru ochi caprui mi-a placut foarte mult nuanta de verde si sigur mi-o cumpar separat la urmatoarea vizita in magazin ^_^.

 • Pingback: Ce produse conținea coletul-surpriză de la Melkior Professional? ⋆ Ioana Radu

 • Reply

  Bratu Gabriela

  18/10/2017

  imi place ideea asta de palete personalizate, desi la mine ar cam merge si cea pentru ochi caprui, si cea pentru ochi verzi, depinde de cum au ei chef sa se schimbe 😀 in general, prefer nuantele de violet, gri sau maro.

  • Reply

   Ioana Radu

   19/10/2017

   Nuantele de violet imi plac mult si mie ♥.

Leave a Reply