De ce înşală bărbaţii

Cred că mai bine de 50% din decizia de a călca strâmb aparţine hormonilor. Dacă una bucată domnişoară (sau doamnă, dacă e cazul) nu doar că îşi preface coada într-o antenă de parcă ar vrea să prindă cea mai bună frecvenţă, ci apelează şi la alte artificii (să le zicem astfel, să fie într-un singur cuvânt), e greu pentru bărbatul clasic să nu se lase condus de instincte (animale, că doar toţi ne tragem din maimuţe). Altora, pe de altă parte, le e silă de femeile ieftine, dar asta nu înseamnă că nu li se aprind călcâiele după alte tipuri din grămada reprezentantelor sexului frumos.

D.p.d.v. ştiinţific, hormonii poartă cea mai mare parte din vină. Pe de o parte, e ciudat să te superi pe el că a călcat strâmb, că a fost slab şi a cedat atracţiei. Pe de altă parte, e greu să-l mai vezi cu aceiaşi ochi.

Există, cred, 3 tipuri de femei în astfel de cazuri. Cele care se consolează cu ideea că el se întoarce totuşi acasă, cele care îşi simt mândria şifonată şi probabil aleg să plece şi, al treilea tip, cele pe care nu le ştiu încă.

Subiectul acesta rămâne însă în rândul celor “delicate”. Mi-ar plăcea să citesc şi părerile voastre.

7 comments on “De ce înşală bărbaţii”

 1. Yamasha says:

  cam ai dreptate… de cele mai multe ori din cauza asta fac… dar si din cauza prietenelor/ nevestelor.

 2. Alex says:

  Inadmisibil, intr-o relatie. Nu se mai poate numi relatie daca se intampla asa ceva, sau nici nu a fost relatie. Hormonii pot fi controlati, ca orice parte a corpului. Cel mai puternic castiga, legea junglei.

 3. Ionut says:

  Da,poate ca hormonii sunt motivul dar eu cred ca si plictiseala de persoana de langa tine sau de multe ori chiar si cautarea a ceva nou,a ceva divers ;)

  1. Ioana Radu says:

   Un fel de “iarba din curtea vecinului e mai verde”.

 4. blackeverything says:

  Depinde foarte mult ce persoana ai alaturi. Daca sunteti pe aceeasi lungime de unda (si aici ma refer la respect, incredere si nu in ultimul rand dragoste) e posibil sa fie ok. Bineinteles, nu exista padure fara uscaturi, ca doar “barbatii ie porci!”

 5. anonim says:

  Te rog frumos sa corectezi titlul. Corect este `De ce inseala femeile` . Pe scurt, nu exista femei ieftine sau urate, doar ca nu a baut barbatul destul de mult. D.p.d.v stiintific, hormonii o iau razna doar atunci cand pe femeie o apuca `durerea de ca`

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>