Review produse & servicii

De ce sunt speciale produsele de la Dermacare + părerea mea despre 3 dintre ele

By | 30.03.2020 | 1 Comment

Înainte de a vorbi despre produsele pe care Dermacare le aduce în România, aș vrea să menționez că mă bucură faptul că numărul persoanelor interesate de calitatea produselor de îngrijire este în creștere. Ce înseamnă totuși această “calitate”? Cum se traduce ea concret? În ansamblu înseamnă că suntem atente cu tot ceea ce aplicăm pe piele, că nu oferim 100% încredere reclamelor frumoase și că acordăm atenție anumitor detalii. Concret, din ceea ce știu până în prezent, este important ca produsele să fie testate dermatologic (chiar dacă asta nu e o garanție în 100% din cazuri), să fie produse în țări în care în general producția se face respectându-se normele impuse de lege (de exemplu în Franța, Germania, Canada și chiar și România), să nu conțină parfum și alcool (pentru că aceste ingrediente pot irita pielea sensibilă), cele pentru ten să fie non-comedogenice (adică să fie realizate din ingrediente care nu astupă porii și nu duc la formarea de comedoane).

Și acum ajung la partea din titlu. Produsele care se găsesc la Dermacare sunt speciale tocmai pentru că respectă unele dintre cele mai importante reguli. Dermacare are o vechime de 10 ani și ocupă în prezent un loc important pe piața importatorilor și distribuitorilor de produse dermatocosmetice, cosmetice, suplimente alimentare și dispozitive medicale. Mai exact, de 10 ani Dermacare ne aduce în România produse de la brand-uri de calitate. Toate pe care le-am avut eu de la ei până acum sunt produse fabricate în Franța, una dintre țările în a cărei producție am încredere că e controlată bine din punct de vedere al multor aspecte.

Ce brand-uri de produse ne aduce Dermacare în România? Biorga, Dermagor, Hyfac, Synbionyme și Laboratoarele LSI.

Când am început eu să folosesc produse care se găsesc la Dermacare? În urmă cu câteva luni am făcut cunoștință cu o cremă de mâini Biorga (între timp, fiind pe terminate, prietena mea mi-a făcut cadou încă una, pentru că știa că îmi place; am scris aici un pic despre ea).

Dermacare - dermagor biorga synbionyme

3 produse pe care le-am primit recent și pe care nu le încercasem până acum sunt: săpunul Dermagor Atopicalm, balsamul anti-vergeturi Biorga Femilyane și crema hidratantă pentru față Synbionyme. În colet am găsit și un pix cadou, cât și o traistă din bumbac. Le mulțumesc celor de la Dermacare pentru surpriză! 😀

Cum sunt cele 3 produse? Notez punctual, mai jos, detalii despre fiecare în parte.

1. Săpun Dermagor Atopicalm 150g

Sapun Dermagor Atopicalm 150g

Sunt speriată de germeni și microbi, astfel că mă spăl des pe mâini dintotdeauna, fapt pentru care știu cât de mult contează ca produsul de spălare să fie blând (să nu usuce excesiv pielea) și eficient în același timp. Săpunul Dermagor Atopicalm este un săpun conceput pentru pielea uscată, sensibilă și cea cu tendință atopică. Ca toate produsele de spălare, este pentru uz zilnic 😀 . Un atu al lui este că menține echilibrul hidrolipidic al pielii, adică previne deshidratarea stratului de piele care ne protejează de contaminarea cu mulți microbi cu care putem intra zi de zi în contact. Poate fi folosit atât pentru curățarea mâinilor, cât și pentru restul corpului.

Acest săpun este produs în Franța. În prezent se găsește la noi în țară pe site-ul dermacare.com.ro la prețul de 24,52 lei.

2. Balsam anti-vergeturi Femilyane 150ml

Balsam anti-vergeturi Femilyane 150ml

Aici mi-e un pic mai greu să mă pronunț, pentru că eu nu am vergeturi și prin urmare nu mă consider în măsură să analizez un produs de acest fel. E corect ce zic, nu? 😀
Dar vă pot spune informațiile de pe ambalaj, care sper să vă fie de folos. În plus, în viitorul apropiat voi oferi acest produs în cadrul unui concurs pe facebook, deci dacă vă place ceea ce citiți despre el și ați vrea să-l încercați, vă aștept cu drag să vă înscrieți.

Balsamul anti-vergeturi Femilyane, conform informațiilor de pe ambalaj, este un balsam cu eficacitate dovedită clinic anupra celor mai importante criterii de evaluare a vergeturilor: numărul, culoarea, lungimea și profunzimea lor. Textura fluidă penetrează rapid pielea și permite îmbrăcarea imediat după aplicare.

Conform studiilor pe o perioadă de 28 de zile, vergeturile în formare au fost diminuate semnificativ – 30,7%. Totodată, în ceea ce privește nivelul de hidratare și durata, s-a dovedit că după 5 ore de la aplicare hidratarea era la 102%, iar după 24 de ore de la aplicare nivelul de hidratare era la 29%.

Produsul nu conține parabeni, parfum și fenoxietanol. Totodată, este testat dermatologic. Ca mod de aplicare, balsamul anti-vergeturi se aplică zilnic pe pielea curată și uscată, masând ușor pe abdomen, coapse, șolduri și fese.

Acest balsam anti-vergeturi Femilyane este produs în Franța. În prezent se găsește la noi în țară pe site-ul dermacare.com.ro la prețul de 44,30 lei.

3. Cremă hidratantă pentru ten mixt și gras Synbionyme 40ml

Cremă hidratantă pentru ten mixt și gras Synbionyme 40ml

Am lăsat produsul meu preferat la final :D, ca să închei corespunzător. Nu e niciun detaliu pe care l-aș schimba la crema aceasta, ceea ce mă face să cred că o voi folosi pe termen lung. E o cremă hidratantă cu textură de gel, special concepută pentru tenul mixt și cel gras, fapt pentru care nu conține ulei. Este îmbogățită cu acid hialuronic și complex Pro-B3, având efect detoxifiant și antioxidant, stimulând totodată apărarea cutanată naturală. În ceea ce privește beneficiile acidului hialuronic, e de reținut că el e un ingredient care ajută la hidratarea optimă a pielii, astfel încât să poată fi încetinit procesul de îmbătrânire.

Ca să plusez cu o informație, mi se pare că un alt avantaj al cremei hidratante Synbionyme e faptul că e bună și ca bază pentru machiaj, probabil datorită faptului că nu conține uleiuri. Iar ambalajul are aspect premium, chestie care chiar m-a uimit. La atingere tubul pare a fi dintr-un material siliconic, cu super culoarea turcoaz.

Această cremă hidratantă pentru ten mixt și gras este produsă în Franța. În prezent se găsește la noi în țară pe site-ul dermacare.com.ro la prețul de 97,46 lei.

Toată gama de produse Synbionyme conține un complex exclusiv de multi-apărare, anume Pro-B3. Acesta este format din prebiotice naturale (precum extractul de Trigonella), probiotice naturale (extract de drojdie) și acizi grași Omega 3, Omega 6 și Omega 9 (ulei organic din semințe de in). Practic, complexul Pro-B3 stimulează capacitatea de protecție a pielii și îi oferă acesteia echilibrul de care are nevoie.

Dincolo de cele 3 produse despre care am scris mai sus, plus crema de mâini Biorga pe care o folosesc deja de câteva luni, cei de la Dermacare aduc în România multe alte produse de calitate. Ei colaboreazaă cu mai mult de 600 de farmacii și alte categorii de clienți din toată țara, astfel că e mult probabil să vedeți și-n alte locuri produsele care se găsesc pe site-ul www.dermacare.com.ro 😀 . În contextul actual e chiar mai indicat să facem cumpărăturile online.

Sper că sunteți bine și sper totodată să trecem cât mai repede de perioada aceasta, să putem să revenim la activitățile în natură, la plimbări, la întrevederi, la călătorii și la toate celelalte lucruri care ne aduc bucurie în suflet.

Cheers!

One Comments

  • Reply

    Valeria Chertes

    30/03/2020

    Mulțumim pentru recomandări!

Leave a Reply