Review produse & servicii

E al meu! ♥ Fond de ten persistent Lancôme Teint Idole Ultra Wear

By | 02.07.2019 | 2 Comments

Am crezut adesea că sunt greu de mulțumit, dar încep să-mi dau seama că lucrurile stau diferit și e ușor să mă fac fericită sau, privind din alt unghi, să fiu surprinsă de cei dragi până în punctul în care mă bucur ca un copil. Judecându-mă după faptul că sunt un consumator grozav, pot fi fericită cu fiecare ocazie cu care intru în posesia unui produs de îngrijire sau de make-up. Mai nou sunt fericită că am un nou fond de ten. Mă simt de parcă mi-am comandat un tort mare de ciocolată, cu numele meu pe el și lumânărele multe în care să suflu după ce-mi pun o dorință ^_^. În urmă cu vreo două luni am primit niște mostre ale fondului de ten persistent Lancôme Teint Idole Ultra Wear și mi-a plăcut atât de mult încât am tot tânjit după el… Până acum. Pentru că acum sunt fericita posesoare a nuanței 025 Beige Lin de fond de ten persistent Lancôme Teint Idole Ultra Wear 🎉🥰.

Fond de ten persistent Lancôme Teint Idole Ultra Wear

Fond de ten persistent Lancôme Teint Idole Ultra Wear

Dacă ați ratat articolul în care am primit mostrele acestui fond de ten și am făcut swatch-uri a 20 dintre nuanțele disponibile ale produsului, să știți că găsiți materialul pe blogul meu căutând cuvântul Lancôme (cu sau fără diacritice) sau, mai simplu, dând click aici (am pus eu direct link-ul spre acel articol 😀 ).

Acum, se cade să facem o mică incursiune (așa zic oamenii citiți, nu?) în ale cumpăratului și de ce m-am lăsat din nou pradă consumerismului. E simplu: 1) pentru că acest fond de ten are acoperire bună și totodată un aspect natural (nici nu mai e nevoie de filtre la poze 😀 ); 2) pentru că rezistă mult pe ten, chiar și atunci când nu folosesc primer sau spray de fixare a machiajului; 3) pentru că nu aveam niciun produs Lancôme, iar acesta pare să fie printre cele mai lăudate, un fel de “must try / must have”; 4) pentru că are și factor de protecție solară, ceea ce chiar apreciez la produsele pentru ten; 5) și, fără alte comentarii, l-am vrut pentru că îl testasem deja și știam că e fantastic.

Fond de ten persistent Lancôme Teint Idole Ultra Wear review

Fond de ten persistent Lancôme Teint Idole Ultra Wear

Fond de ten persistent Lancôme Teint Idole Ultra Wear

În eventualitatea în care vreți să vedeți cum arată acest fond de ten și care e puterea de acoperire, cât și aspectul natural pe care îl oferă, vă las mai jos două selfie-uri cu mine. În primul selfie tenul este fără fond de ten și se pot vedea mici imperfecțiuni, iar în al doilea am aplicat un strat de fond de ten Lancôme Teint Idole Ultra Wear. Looking really good!

swatch fond de ten persistent Lancôme Teint Idole Ultra Wear

Eu am tenul deschis la culoare, cu subton neutru, astfel că nuanțele care mi se potrivesc mie de la acest fond de ten sunt 021 Beige Jasmin (atunci când am tenul nebronzat, adică iarna) și 025 Beige Lin (în toate celelalte 3 anotimpuri, când tenul mi-e mângăiat de soare și capătă o nuanță aproximativ cu un ton mai închisă). Am ales, desigur, să-mi iau nuanța 025 Beige Lin, cea pe care o pot folosi în mare parte din an.

Acest fond de ten persistent Lancôme Teint Idole Ultra Wear este îndrăgit de multe persoane pasionate de make-up și nu numai. Practic, nu trebuie să fim pasionate de acest domeniu, ci e suficient să ne dorim un aspect impecabil al tenului pe tot parcursul zilei, fără să fie nevoie să aplicăm prea multe produse. Cremă hidratantă, fond de ten și rujul preferat. Și suntem gata să cucerim și azi lumea.

Compoziția acestui fond de ten persistent:
• 37 % apă și 10 % substanțe hidratante – tenul nu este uscat sau aspru;
• pigmenți speciali NAI – întrețin pH-ul corect al tenului, pe durata întregii zile;
• baza matifiantă conține cuarț și perlit;
• SPF 15 – protecție împotriva radiațiilor UV.

Fond de ten persistent Lancôme Teint Idole Ultra Wear Beige Lin

Mostrele pe care le-am primit eu în urmă cu două luni și prin intermediul cărora am avut ocazia să testez acest produs au fost cadou de la Notino.ro și, după ce mi-am ales nuanța care mi se potrivește, am împărțit celelalte nuanțe cu fete simpatice din lista mea de facebook care s-au arătat interesate să testeze și ele acest fond de ten. Acum, cum era și firesc, mi-am luat fondul de ten de la Notino.ro. Îmi doresc să mă mai corupă și cu alte mostre, că experiența asta a fost în mod clar fericită 😀 .

Pe final, hai să ne amintim cum e să ne bucurăm de lucrurile relativ mici din viața noastră. O înghețată cu nuci caramelizate, o plimbare prin parc în compania potrivită, un fond de ten pe care ni-l dorim mult, un ruj care să ne complimenteze nuanța tenului, a ochilor și a părului, faptul că iarna încă e departe 😀 , eventual și o pereche nouă de sandale (bifată și chestia asta de curând)…
Vă îmbrățișez și vă doresc ce-mi doresc și mie, adică să nu uităm să ne bucurăm de experiențele și lucrurile aparent mici. Cheers!

2 Comments

 • Reply

  Valeria Chertes

  02/07/2019

  Foarte frumos acest fond de ten.

 • Reply

  Roman Nicoleta Ana Maria

  05/07/2019

  Imi doresc foarte mult acest fond de ten! Ma bucur pentru tine ca ai ocazia sa l folosesti!

Leave a Reply