Leapşă, Women's World

Elimină produsul de machiaj din portfard (leapşă)

By | 30.03.2016 | 6 Comments

A trecut ceva vreme de când n-am mai primit o leapşă, iar cea de azi este super interesantă. Teodora mi-a pasat-o şi, dacă nu o făcea, cred că o împrumutam eu oricum :)). E chiar interesantă ideea. Nu cred că am mai văzut o astfel de leapşă până în prezent. Lucrurile stau în felul următor: iau 10 produse din portfard şi le menţionez “prin eliminare”. O să înţelegeţi imediat despre ce e vorba. Şi mie mi-a fost greu să mă adaptez introducerii până în momentul în care am început să citesc leapşa.

Acestea sunt cele 10 produse din portfardul meu:

_DSC0092 leapsa produse cosmetice ioanaradu Avon, Rimmel London, MUA, Barry M, Flormar

1) Elimină produsul care expiră pentru că îl foloseşti foarte puţin
Batonul corector E.L.F. este produsul pe care îl folosesc foarte puţin. Sunt o norocoasă, nu prea am nevoie de corector, de aceea nici nu simt nevoia să îl folosesc. Poate doar când e vorba de un coş mic, sau cearcăne. Însă e un produs pe care voi continua să îl cumpăr, pentru că sunt foarte mulţumită de el.

2) Elimină produsul pe care nu îl foloseşti atunci când te grăbeşti
Super simplu aici :)). Nu folosesc baza de machiaj atunci când mă grăbesc. Avon Magix este un face perfector foarte bun, netezind pielea şi ajutând fondul de ten să adere mult mai bine. Îmi place, totodată, şi pentru faptul că are SPF 20. Dar când mă grăbesc, sar mereu peste pasul ăsta.

3) Elimină produsul căruia îi schimbi brandul cel mai des
Hmm… Sunt mai multe produse la care schimb brandul, pentru că apar mereu noi chestii şi sunt curioasă să le încerc. Sunt de părere că doar aşa descopăr produse din ce în ce mai bune. Dar cred că mascara este cea la care schimb cel mai des brandul. Am una preferată, SuperShock MAX de la Avon, dar o schimb din când în când pentru că vreau să încerc şi alte chestii care apar pe piaţă. În prezent folosesc Sexy Pulp de la Yves Rocher. Îmi place mult pentru că are aplicatorul bogat, ideal pentru genele mele.

rimel Sexy Pulp Yves Rocher ioanaradu blog 1

4) Elimină produsul pe care l-ai cumpărat după ce i-ai văzut reclama
Se pune şi dacă este după ce i-am “auzit” reclama? 😀 E vorba de blush-ul compact de la Flormar.
Pierdeam vremea prin mall, aşteptând pe cineva, şi am început să intru prin magazine în care nu mai intrasem. Aşa am ajuns la Flormar. Voiam doar să pierd vremea, dar dacă domnişoara de acolo m-a abordat, am întrebat-o de blush, dacă are vreo nuanţă între bronze şi piersicuţă, ceva de mijloc. Mi-a arătat vreo 3 nuanţe dintre care am ales “Coral”, de care sunt foarte mulţumită.

5) Elimină produsul pe care nu-l foloseşti vara
Hmm… Vara nu prea folosesc creioanele retractabile, din cauză că au o consistenţă moale şi temperaturile ridicate nu sunt tocmai prietenele lor. Nu-mi place că, dacă transpir, linia trasată la baza genelor lasă o urmă/linie şi pe arcadă. De obicei vara înlocuiesc creionul retractabil cu un tuş de ochi. Însă în restul anului folosesc exclusiv creioane. Sunt uşor de aplicat, uşor de corectat dacă fac vreo greşeală, dar au totodată şi avantajul că nu expiră repede. Sunt valabile 2 ani. Am scris despre ele într-un articol aici.

6) Elimină produsul pe care îl foloseşti întotdeauna până la sfârşit
Pudra. Chiar o folosesc până la sfârşit. Iar cea pe care o am acum, pudra compactă matifiantă Stay Matte de la Rimmel London, mi se pare a fi una dintre cele mai bune pe care le-am avut vreodată. E perfectă pentru tenul meu mixt. Şi rezistă destul de mult. Nu degeaba scrie pe ea “Long Lasting” ^_^

7) Elimină produsul care costă cel mai puţin
Ăăă… rujul? True Colour Perfectly Matte, nuanţa Adoring Love, de la Avon. Dar nu mă interesează absolut deloc că este unul dintre produsele ieftine pe care le folosesc. Sunt foarte mulţumită de el. A devenit produsul meu preferat de când l-am descoperit, mai ales că este super mat ♥ Am scris aici despre el.

ruj True Colour Perfectly Matte Avon

8) Elimină produsul pe care nu-l foloseşti într-un machiaj simplu
Glitter Dust de la Barry M Cosmetics. Este unul dintre cele mai iubibile produse. L-am luat din Anglia, de la Superdrug Store, cred că m-a costat în jur de 5 lire. Pe site-ul companiei Barry M scrie că produsul poate fi folosit în multiple feluri, fiind “ideal de experimentat cu el: pe pomeţi, pe buze sau chiar pe alte zone ale corpului”. Eu îl folosesc în colţul interior al ochilor, pentru luminozitate & sparkling look. I love it!

9) Elimină produsul pe care nu îl foloseşti în fiecare zi
E ciudat aici. Au mai rămas doar două produse, fondul de ten şi iluminatorul. E clar că n-am cum să folosesc iluminatorul în lipsa fondului de ten, aşadar punctul 9 este pentru Shimmer Highlighter de la Makeup Academy. Un alt produs de care sunt îndrăgostită şi la care nu vrea să renunţ. O să continui să îl cumpăr mereu, mereu. E chiar minunat!

Makeup Academy Undress your skin Shimmer Highlighter ioanaradu blog 4

10) Ce părere ai despre produsul care a rămas? E produsul de top fără de care nu ai putea trăi?
Cred că aici se încadrează fondul de ten. Deşi au fost cazuri când nu l-am folosit, a expirat şi l-am aruncat. Nu mă machiez în fiecare zi. În prezent folosesc un fond de ten spumă, Ideal Flawless de la Avon, de care sunt mulţumită. Însă preferatul meu rămâne Maybelline Affinitone Mineral. Aşadar, ca să răspund la întrebare, nu este un produs fără de care nu aş putea trăi.

Leapşa aceasta mi s-a părut a fi foarte interesantă pentru că m-a făcut să îmi dau seama cât de mult ţin la unele produse. La glitter dust, la rujul mat de la Avon şi la iluminatorul de la punctul 9. Cui să-i dau leapşa mai departe? Aş fi curioasă să văd ce produse folosesc Luciana şi Deby.
Leapşa nu e obligatorie, evident că nu. Dacă vreţi, o completaţi. Dacă nu, nu se supără nimeni. Deşi sunt tare curioasă ^_^

6 Comments

 • Reply

  Teodora

  30/03/2016

  We have a thing with foundation :))) Acel glitter dust arata foaaaaaaaaaaarte interesant, dar si iluminatorul imi place mult.

  • Reply

   Ioana Radu

   30/03/2016

   Daaa, alea doua sunt chiar mi-nu-na-te! ♥ ^_^

 • Reply

  Luciana

  30/03/2016

  Văleuuu! Mă pui să fac curat în farduri! :))
  Challenge accepted!

  • Reply

   Ioana Radu

   30/03/2016

   Lasă, că e de bine ^^ Te pup!

 • Reply

  Mihaela

  30/03/2016

  Pot sa imprumut si eu leapsa?

  • Reply

   Ioana Radu

   30/03/2016

   Chiar ma gandeam sa ti-o pasez si tie 😀 ma bucur ca iti place :* abia astept sa vad si raspunsurile tale.

Leave a Reply