Faţa umană a cancerului. Frica, apoi durerea…

Foarte rar mă las cuprinsă de astfel de imagini dar aceasta este cu adevărat o poveste incredibilă de viaţă. Când auzi cuvântul “cancer”, te gândeşti la două tabere: cei care suferă de această boală cumplită, luptându-se în fiecare zi cu ea, şi cei care sunt alături de ei, oamenii care rămân pe pământ şi care îşi amintesc vreme de cel puţin câţiva ani fiecare moment în care au fost alături de cei care s-au dus. Lupta este în ambele tabere. Şi ştiu asta pentru că am avut doi bunici care au murit din cauza cancerului.

Angelo Merendino, un bărbat oarecare, s-a gândit să facă ceva minunat atunci când soţia sa, Jennifer, a fost diagnosticată cu cancer la sân. A găsit o modalitate prin care ea să rămână veşnic în amintirea oamenilor. A capturat frumoasa lor relaţie în fotografii, la fel şi lupta cu nemiloasa boală. A lăsat această poveste lumii… ca pe un jurnal ilustrat.

810_cancer_photo_1.jpg

02

03

04

05

06

07

08

09

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

Hearse

26

Sursa foto: www.mywifesfightwithbreastcancer.com

4 comments on “Faţa umană a cancerului. Frica, apoi durerea…”

  1. Roman says:

    Pentru mine nu sunt doar simpli oameni, sunt eroi …

  2. Cristina Dinescu says:

    lupta cu cancerul – lupta vietii

  3. Alexandru says:

    Este incredibil cat de mult poti sa suferi cand ai o persoana care chiar si din familie fiind sufera de aceasta necrutatoare ….boala! Si ma gandesc, eu, cat de greu sa i fie , acelei persoane , sa poata invinge teama, frica, zilele nenumarate de chin, de …..plans, in cuget si simtiri , iti este greu numai vazand ca de multe ori cateva lacrimi siroiesc din ochii sai….ochii unei mame ! Mama mea ! Dar treci , peste toate si crezi ca poti invinge, chiar si nepasator fiind la sprijinul autoritatilor, si crezi ca daca o sa continui vei avea o sansa de izbanda….Si mai crezi ca doar intr un moment sau altul vei primi si alte vesti , care nu vor fi tocmai pe placul tau, vesti despre cine te a nascut, crescut…..MAMA !Ma astept, sa fie bine, sa nu cred ca efortul este doar un mod de a razbi in viata aceasta.Si daca o sa speram ca vom putea avea o sansa atunci o sa fie poate si mai bine….Si sa am prilejul sa spun : Sarut mana MAMA !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>