Adv. & Stuff

i’Velo @ Săptămâna Bloggerului Biciclist

By | 29.05.2015 | 2 Comments

Yuhuuu! That’s quite impressive! M-am entuziasmat foarte tare când am auzit de „Săptămâna Bloggerului Biciclist”. Dar haideţi să începem cu începutul…

De unde a apărut „mişcarea”?
Bike2Work este un proiect care se desfăşoară sub umbrela Federaţiei Bicicliştilor Europeni (ECF) şi are ca principal scop încurajarea transportului angajaţilor spre şi de la muncă… pe bicicletă.
Asociaţia Green Revolution s-a alăturat acestui proiect împreună cu alte organizaţii din 11 state europene (Olanda, Germania, Danemarca, Austria, Italia, Slovenia, Marea Britanie, Franţa, Croaţia, Bulgaria şi Malta).

Cine pune ţara la cale?
Organizatorii acestei campanii din România sunt nimeni alţii decât Cristian China Birta, Vlad Dulea și Cristian Florea. Tăticii campionatului național de blogging, cu alte cuvinte. Și au pregătit și premii grozave, atât în produse cât și în bani. Eh, cum sună? Parcă te tentează să citeşti mai departe despre ce e vorba, nu?

Premii pentru echipe:
Premiul I: 300 de Euro
3 premii II: constând în câte 3 goodie bag-uri. Iar un goodie bag conține o cană, un yoyo din lemn, o brățară de siguranță și un multi USB, ca în poza de mai jos.

Poza-goodie-bag

Cum funcţionează?
Ne grupăm câte 3, înalţi şi frumoşi ca brazii, sau mici şi pitici ca mine, ori burtoşi de bere şi cu poftă de pedalat… Cel puţin unul dintre noi trebuie să fie blogger (mă ofer eu, dacă vreţi să vă faceţi echipă şi să participăm). Aşa, asta e partea fizică, adică componenţa, 3 oameni din care cel puţin unul să fie blogger.
Partea a doua este virtuală. Ne descărcăm gratuit aplicaţia i’Velo (click aici ca s-o descarci pentru Android sau iOS) şi o folosim toţi 3 în perioada 1-7 iunie. Preferabil în cât mai multe zile din săptămâna respectivă. Atunci o să fie, oficial, Săptămâna Bloggerului Biciclist.

Nu e obligatoriu să folosim aplicaţia toţi 3 în acelaşi timp. Putem să ieşim separat să ne plimbăm, sau fiecare să se ducă pe bicicletă până la locul lui de muncă. Ideea este că trebuie să anunţăm echipele până pe 31 mai. Aşadar, eu, în calitate de blogger, declar că sunt interesată de alte două persoane pentru echipa mea. Nu e obligatoriu să fim din acelaşi oraş.

La finalul perioadei de 7 zile, toţi 3 vom pune părerile la un loc, despre eveniment în sine dar şi despre aplicaţie. Câteva cuvinte de la voi şi de restul mă ocup eu 😉 Pasul acesta e important, pentru că trebuie publicat ulterior un articol cu părerea noastră.

Premiile, dacă avem noroc, evident se împart frăţeşte. Dacă suntem atât de şmecheri încât să ne încadrăm la premiul cel mare… asta înseamnă 100 de euro de căciulă. Dacă suntem totuşi norocoşi să ne încadrăm pentru premiul al II-lea, fiecare va primi câte un goodie bag cu produsele menţionate mai sus.

So… who’s with me? Am nevoie de doi oameni dornici să pedaleze în săptămâna 1-7 iunie (distanţa nu contează). Aveţi libertate deplină, pedalaţi la ce ore vreţi, în ce zile vreţi şi cât vrea muşchiul vostru. Dar e obligatoriu să anunţăm echipa până pe 31 mai inclusiv.

În cazul în care veţi fi mai mult de două persoane, vă fac legătura cu alţi bloggeri care au nevoie de oameni în echipe. Deci se rezolvă, numai să aveţi voinţă 😀
Susţin mişcarea!

logo bike2work

UPDATE:
Mi-am făcut echipă!
The Chaingang
Ioana Radu, Andrei Dumitrescu şi Iulia Bîibîţă.
Echipă mixtă, că aşa-i frumos şi fairplay, să diversificăm cât de mult putem. Şi o să folosim aplicaţia în oraşele Bucureşti, Târgovişte şi Braşov. Îmi place că am reuşit să-mi formez o echipă care să acopere o zonă mai mare. Vă las mai jos şi câte o poză cu fiecare dintre noi. Ne auzim din nou pe tema asta după ce se termină Săptămâna Bloggerului Biciclist. Asta înseamnă că după data de 8 iunie revenim toţi 3 cu impresii 😉
Până atunci, însă, o să apar zi de zi în feed-ul de la facebook cu impresii despre campanie şi biciclit. Sper să nu vă stresez prea tare. I’ll be gentle! Voi folosi hashtag-urile #ivelo #bike2work şi #chaingang
(eu sunt băieţica din mijloc)

Andrei Ioana Iulia