Review produse & servicii

Masca regeneratoare pentru mâini și unghii Korika SciBeauty

By | 10.08.2018 | 5 Comments

Știți măștile de față de tip șervețel? Ei bine, de-a lungul timpului au apărut și măști pentru mâini și pentru picioare cam în același stil. Deși pentru picioare am mai folosit în trecut un astfel de produs, fiind niște șervețele de tip șosete care aveau o cremă la interior și se închideau în jurul gleznei cu un sticker, pentru mâini nu mai folosisem până acum. Am decis să o fac și pe asta și mi-am comandat masca regeneratoare pentru mâini și unghii Korika SciBeauty. Practic mi-am achiziționat-o în cadrul aceleiași comenzi cu masca textilă exfoliantă Korika NaturBeauty despre care am scris aici, deci ambele cumpărate de la Aoro/Notino.

Masca regeneratoare pentru mâini și unghii Korika SciBeauty review

Cum este masca regeneratoare pentru mâini și unghii Korika SciBeauty? Am folosit-o chiar azi, curioasă fiind în privința ei. În interiorul plicului/ambalajului se aflau două mănuși prinse între ele. Se desprind de la linia punctată și trebuie să ne băgăm mâinile curate în ele, obviously :D. Practic trebuie să ne spălăm pe mâini chiar înainte de a folosi această mască dedicată îngrijirii mâinilor și unghiilor. După ce ne băgăm mânuțele în ele, se închid la încheieturile mâinilor cu niște stickere. Sau le puteți lăsa și așa, dacă nu aveți pe nimeni prin preajmă care să vă ajute. Mie mi s-a părut un pic complicat să le închid, având în vedere că am mâinile mici și abia mă descurcam cu mănușile cu mască regeneratoare, dar până la urmă am reușit să le închid cu stickerele din dotare. Și se stă astfel vreme de 15-20 de minute. N-am putut să fac nimic în timpul cu pricina, e de la sine înțeles. A trebuit să stau cuminte și să nu trebăluiesc nimic prin casă, dar m-am descurcat. All good 😀 .

Masca regeneratoare pentru mâini și unghii Korika SciBeauty

Masca regeneratoare pentru mâini și unghii Korika SciBeauty review

Masca regeneratoare pentru mâini și unghii Korika SciBeauty review

Masca regeneratoare pentru mâini și unghii Korika SciBeauty

Totuși, câtă vreme am stat cu mănușile ce aveau la interior masca regeneratoare, am citit mai multe informații de pe ambalaj (plicul din care le-am scos). Am aflat că masca asta hidratează în profunzime, hrănește și regenerează pielea mâinilor, făcând-o astfel mai fermă și redându-i o parte din elasticitatea pierdută. În aceeași măsură, ea tratează și unghiile, întărindu-le și prevenind ruperea sau descuamarea lor. Toate acestea sunt posibile datorită untului de shea și extractelor naturale din rădăcină de lemn dulce, rădăcină de ghimbir, aloe și mătase.

După 15-20 de minute am dat mănușile cu mască jos și am șters mâinile cu șervețele, înlăturând surplusul de produs. Mâinile au rămas fine și ușor parfumate.

Masca regeneratoare pentru mâini și unghii Korika SciBeauty pareri

Per total am rămas cu o părere bună despre brand-ul Korika și o să mai adaug câte o mască în coșul de cumpărături când mai dau comenzi pe site-ul Aoro/Notino. Sunt o împătimită a produselor de îngrijire, acestea ajutându-ne să fim frumoase pentru cât mai mult timp, dincolo de toate produsele de make-up. Până la urmă, e important să avem chipul frumos când ne trezim și nu suntem încă machiate, să avem mâinile și picioarele fine, să avem părul sănătos ș.a.m.d. Frumusețea trebuie întreținută, că mama natură ne-o fi dat câte puțin din fiecare, dar noi trebuie să îngrijim ceea ce avem 😀 .

P.S.: În primele poze am unghiile fără ojă pentru că le-am făcut când a sosit coletul, fiind încântată de măștile astea și dorindu-mi să scriu despre ele indiferent care ar fi fost verdictul asupra lor. În poza cu mănușa cu mască pentru mâini și unghii am manichiura făcută, că sunt pozele de azi :D. Practic mânuțele sunt ale mele în toate pozele, doar că pozele sunt făcute în două zile diferite ^_^. Am specificat asta ca să nu existe dubii. Chiar am testat acest produs și am scris cu drag despre el. Sper să vă fie util materialul.

Cheers!

5 Comments

 • Reply

  Cristina Dragomir

  12/08/2018

  chiar voiam sa te cert ca ai folosit masca pe unghiute pictate si ca ele nu au putut absorbi tot ce trebuia din produs. Bine ca m-ai lamurit, sa nu ma iau de tine degeaba. banuiesc ca are efect si asupra cuticulelor, din moment ce hraneste si catifeleaza pielea mainilor, nu?

  • Reply

   Ioana Radu

   16/08/2018

   Cred ca da, desi eu nu prea am treaba cu cuticulele, nu prea le bag in seama :)).

 • Pingback: Reduceri la măștile KORIKA ♥ ⋆ Ioana Radu

 • Reply

  Bratu Gabriela

  14/08/2018

  ce tare e! e prima oara cand vad asa ceva, masca pentru maini. super! rau n-are ce sa faca, deci clar e pe wishlist. in general imi plac mastile de orice fel, mai nou am primit una pentru ochi si buze, dar trebuie sa-mi fac timp s-o folosesc

  • Reply

   Ioana Radu

   30/08/2018

   Pentru buze am mai vazut la alte fete, dar inca n-am folosit. O sa incerc pe viitor probabil 😀 .

Leave a Reply