Review produse & servicii

Vrei să știi cum e masca textilă exfoliantă KORIKA NaturBeauty?

By | 07.08.2018 | 5 Comments

Tocmai mi-am pus pe față masca textilă exfoliantă KORIKA NaturBeauty și m-am gândit că e o idee super bună să mă apuc să scriu repede impresiile despre ea, cât încă simt parfumul fresh de la ea, ca să pot descrie experiența cât mai real.

Truth be told, este prima mea mască textilă pentru față. M-am decis să îmi cumpăr așa ceva după ce am văzut că o mulțime de fete (pe instagram, pe facebook și pe blogurile lor personale) au postat fotografii cu astfel de măști și au scris în mare parte numai lucruri bune despre ele. Mă tot gândeam de ceva vreme să încerc și eu o astfel de mască pentru față, mai ales că sunt adepta produselor pentru îngrijire. Astfel, am ales una de la brand-ul corean KORIKA, din gama NaturBeauty. Nu a fost o achiziție planificată din timp, ci mi-am comandat un parfum de pe site-ul Aoro și m-am uitat să văd ce mai pot adăuga în coșul de cumpărături ca să beneficiez de transport gratuit. Așa am ajuns să aleg două măști KORIKA, una dintre ele fiind cea despre care scriu acum.

masca textilă exfoliantă KORIKA NaturBeauty

Toate măștile de față din gama NaturBeauty de la KORIKA au la bază apă de ghețar din Islanda, bogat mineralizată, ce întărește și hrănește tenul în profunzime. Masca textilă exfoliantă KORIKA NaturBeauty pe care am ales-o eu mai are printre ingredientele de bază și papaya, ceea ce îi dă o aromă delicioasă, dar fără a fi dulce, ci mai degrabă fresh. Mă uit la ceas și văd că au trecut deja 10 minute de când o am pe față și încă se simte rece, perfectă pentru zilele astea călduroase de vară. Efectul acesta răcoritor mai mult ca sigur e datorat apei de ghețar cu care produsul se laudă. Că o fi, că n-o fi, important e că mă simt bine de tot cu ea pe ten și sunt nerăbdătoare să văd și cum arată pielea după cele 15-20 de minute de stat cu ea. Acesta este timpul indicat pe ambalaj.

review masca textilă exfoliantă KORIKA NaturBeauty

pareri masca textilă exfoliantă KORIKA NaturBeauty

Masca textilă exfoliantă KORIKA NaturBeauty este pentru curățare delicată, reîmprospătare, hidratare, fermitate și luminozitate. Reîmprospătarea mai mult ca sigur o simt deja. Asta clar e o mască de față potrivită de aplicat dimineața, înainte de muncă, ajutându-ne să ne răcorim tenul timp de 15-20 de minute, timp în care ne simțim și mai relaxate (și răsfățate). Ce mod mai bun de a ne începe ziua? 😀 În plus, e potrivită tuturor tipurilor de ten.

Prețul? Pe mine m-a costat 22 de lei. Mi se pare ok pentru o mască textilă, de tip șervețel, asta ținând cont de faptul că există măști mult mai scumpe de atât. Și e super refreshing, motiv pentru care mi-e greu să accept că trebuie să o dau jos deja. I’ll be back in a minute…

Ăăămm… Am dat-o jos. Dilema mea a fost totuși că nu știam dacă trebuie să mă spăl pe față după ce o dau jos sau dacă trebuie să las lichidul să se absoarbă în piele. Pe ambalaj nu scrie nimic în privința asta. La modul de utilizare ultimul pas fiind cel al îndepărtării măștii de pe față. Nu se specifică dacă trebuie să clătim surplusul de produs rămas pe față sau dacă nu trebuie să clătim. Sunt mai blondă de fel, prefer să am toate informațiile scrise clar pe ambalaj. Eu m-am dat totuși cu apă, să fiu sigură că e tenul curat :D.

ambalaj masca textilă exfoliantă KORIKA NaturBeauty

Chestia e că fața încă se simte relaxată și fresh. Cu alte cuvinte, masca textilă exfoliantă KORIKA NaturBeauty a fost o investiție chiar bună. E ideală (da, acesta-i cuvântul potrivit) de folosit în zilele de vară în care simțim nevoia de reîmprospătare. Dincolo de efectul acesta, care apare printre cele trecute pe ambalaj, mai observ și faptul că tenul se simte curat, hidratat și cu un plus de fermitate. Deci face cam tot ce promite, ceea ce e chiar peste așteptările mele. Se pare că am făcut o alegere chiar bună ^_^. O găsiți pe Aoro.ro, în cazul în care vă tentează. Iar dacă o cumpărați și voi, vă aștept cu păreri după utilizare.

Lots of hugs, my ladies!

P.S.: În curând sper să îmi fac timp să folosesc și cea de-a doua mască KORIKA pe care mi-am luat-o, iar apoi să scriu despre ea. E o mască pentru mâini 😀 .

5 Comments

 • Reply

  Cristina Dragomir

  07/08/2018

  Am vazut si eu mastile astea pe Aoro dar nu stiam daca merita sa imi cumpar. Asta pe care ai ales-o tu vad ca e pentru toate tipurile de piele, deci mi-ar prinde bine si mie, probabil.

 • Reply

  Bratu Gabriela

  11/08/2018

  nu cred ca trebuia sa te speli dupa, cel putin eu la mastile textile masez un pic, sa intre tot acel ser in piele. si clar, tenul se simte altfel! si pe al meu l-am corupt cu ele, cum ocheste ca am vreuna, imedia se infiinteaza la spa! 😀

  • Reply

   Ioana Radu

   30/08/2018

   M-am gandit la asta, dar am vazut ca m-am simtit super chiar si in conditiile in care am clatit tenul dupa utilizare si am dedus ca e ok oricum 😀 . E o masca grozava, mai ales pentru efectul acela racoritor pe care il are ♥.

 • Pingback: Masca regeneratoare pentru mâini și unghii Korika SciBeauty ⋆ Ioana Radu

 • Pingback: Reduceri la măștile KORIKA ♥ ⋆ Ioana Radu

Leave a Reply