Review produse & servicii

Mi-am făcut curățarea facială ProSkin și un tratament facial LED @Nomasvello

By | 27.05.2018 | 5 Comments

La începutul săptămânii am fost cu prietena mea Roxana la București pentru programarea ei la Nomasvello. De fel își face tratamentul de epilare definitivă pentru mai multe zone, însă săptămâna aceasta și-a făcut și diagnoza facială cu Woodlamp & curățarea facială ProSkin. Diagnoza este gratuită, te poți programa și tu pentru ea oricând 😉 . Curățarea facială, însă, am descoperit-o cu totul altfel din postura de privitor 😀 . Practic când mergem la Nomasvello pentru curățarea facială ProSkin noi nu vedem toooot ce iese din tenul nostru. Dar ca privitor de pe margine… Roxana mi-e martoră că m-am minunat continuu de ce ieșea din ten. Iar ea chiar are un ten foarte frumos, pe care îl îngrijește corespunzător. Poluarea și praful – aceștia sunt totuși niște inamici care se agață de pielea noastră fără să ne ceară în vreun fel acordul. Unde e GDPR când avem nevoie de el? :))… Ei bine, văzând câte impurități au fost îndepărtate de pe tenul prietenei mele (în condițiile în care ea nici nu se machiază cu o grămadă de produse, așa cum fac eu), mi-am dat seama că e cazul să nu mai amân curățarea facială ProSkin, să optez și eu pentru ea.

M-am dus la Nomasvello din AFI Palace Cotroceni pentru continuarea tratamentului de epilare definitivă cu IPL (am scris deja multe materiale pe tema asta, decizie de care sunt foarte mulțumită) și am întrebat dacă îmi pot face diagnoza aceea gratuită cu Woodlamp, că eu sunt o panseluță curioasă când e vorba de chestii de beauty și tare mult îmi doream să încerc chestia asta (mai ales că e gratuită).

Singurul lucru pe care-l știam despre tenul meu e că e mixt, în rest habar nu aveam cum stă treaba cu el. Și am făcut diagnoza facială cu Woodlamp (gratuită pentru oricine) . Mi s-a confirmat că am tenul mixt, adică este gras în zona T (frunte, nas, bărbie). Am aflat că obrăjorii mei nu-s așa normali pe cât îi credeam eu, ci au zone acneice și zone deshidratate. Am un ten… cu de toate. Noroc că am grijă de el, că dacă mi-ar scăpa de sub control nu m-aș mai înțelege cu el. Ca să îți faci o idee de cum e diagnoza facială Woodlamp, îți las mai jos două poze (pe care i le-am făcut prietenei mele când am mers cu ea zilele trecute).

diagnoza faciala Woodlamp

diagnoza faciala Woodlamp @ Nomasvello AFI Cotroceni

După ce mi-am făcut și eu diagnoza, pentru că ajunsesem mai devreme la programare, a fost timp să strecurăm în program și curățarea facială ProSkin. Yey me!!! Și unul dintre avantaje este că ProSkin-ul este la jumătate de preț pentru clienții Nomasvello. Pentru că Nomasvello este lider mondial în epilare definitivă cu IPL, statutul de membru se obține după efectuarea a minim două ședințe de epilare definitivă. Și eu clar am mai mult de două ședințe 😀 . Așadar curățarea facială ProSkin a fost 70 de lei în loc de 140 de lei.

Curățarea facială a decurs bine. Mă așteptam deja să iasă multe chestii din tenul meu, având în vedere că văzusem deja ce a ieșit în urma acestei curățări faciale când am mers cu Roxana să și-o facă ea. Când ești client nu prea îți dai seama la fel. Dacă ai ocazia să mergi cu o prietenă, poți face asta. Ea poate să-ți confirme, apoi, câte impurități ai avut pe ten. Am profitat și am făcut o poză în timpul procesului de curățare a tenului prietenei mele. Impuritățile se strâng pe spatula aparatului și arată cam așa:

curatare faciala ProSkin

curatare faciala ProSkin @ Nomasvello AFI Cotroceni

Da, mi-am făcut și eu curățarea facială ProSkin și mă bucură pasul acesta. E ceva ce cred că ar trebui să facem cu regularitate. Și dacă tot a fost reducerea de 50% pentru clienți… Am făcut și un tratament LED adecvat nevoilor tenului meu. Mi-a fost aplicat un produs cu acid hialuronic și apoi a fost setată lampa pentru intensități de lumină care să acționeze pentru problemele mele. Iată un motiv în plus pentru care e bine să ne facem acea diagnoză gratuită Woodlamp, că aflăm exact de ce are nevoie tenul nostru. Tratamentul facial LED+Esthetic a durat cam 20 de minute. Și acesta intră la categoria cu 50% reducere pentru clienții Nomasvello, adică e redus la 70 de lei pentru persoanele care au făcut minim două ședințe de epilare definitivă. Lista completă de prețuri poate fi consultată aici.

tratament facial LED+Esthetic @ Nomasvello AFI Cotroceni

tratament facial LED+Esthetic @ Nomasvello AFI Cotroceni

Toate chestiile astea le-am făcut chiar ieri. Eram prea obosită aseară când m-am întors de la București ca să mai fiu în stare să mă uit în oglindă, însă azi dimineață m-am bucurat să-mi văd tenul mai luminos, hidratat și ferm. Și, dacă nu mă-nșală vederea, cred că și la partea de elasticitate a avut de câștigat. Deși am făcut o singură ședință de curățare facială ProSkin și apoi un tratament facial cu LED, simt și văd deja că tenul arată mai bine. În mod normal aceste răsfățuri ar trebui făcute cu regularitate. Practic e cam același lucru cu grija pe care o avem față de organism mâncând sănătos și făcând sport. Orice lucru benefic trebuie făcut cu regularitate pentru a ne putea bucura de efectele lui. Așa și cu îngrijirea facială. Apar rezultate de la prima ședință, dar dacă vrem să arătăm tot timpul bine va trebui să alocăm din când în când buget pentru acest răsfăț.

Cu timpul am ajuns la ideea că banii investiți în mine sunt bani care nu se pierd. Pe termen lung mă am doar pe mine, astfel că nu bunurile materiale contează, ci banii investiți în abonamentele la sală, în cărți, cursuri & training-uri, în alimente sănătoase, în epilare definitivă, tratamente faciale și produse de îngrijire de calitate. De aceea nici nu sunt o adeptă a cadourilor sub formă de bunuri materiale. Le consider drăguțe, dar aș prefera oricând să primesc 140 de lei pentru o curățare facială și un tratament facial cu LED… decât să primesc un parfum de 300 de lei sau mai mult.

Ai putea lua în calcul chestia asta. Când strângeți bani la serviciu pentru cadoul unei colege, îi puteți plăti o curățare facială ProSkin sau un tratament facial cu LED la Nomasvello. Dacă nu e deja clientă, prețul e de 140 de lei pentru fiecare dintre acestea. Dacă e deja clientă Nomasvello, prețul este de 70 de lei pentru fiecare tratament. Sfatul meu este că acestea două merg mult mai bine dacă sunt făcute împreună. Practic un tratament facial cu LED acțioează mai bine pe tenul curățat în prealabil de impurități, iar curățarea facială ProSkin e chiar eficientă (fapt dovedit de pozele de mai sus).

Tratamentele faciale LED+Esthetic sunt de mai multe feluri: anti-rid, reîntinerire facială, lifting facial, regenerare cutanată, redare fermitate și luminozitate ten, stimularea producției naturale de colagen, acțiune împotriva lăsării pielii. Înaintea oricărei terapii LED+Esthetic clienții beneficiază gratuit de o diagnoză facială Woodlamp efectuată de specialiștii Nomasvello, astfel încât să putem știi exact care sunt problemele tenului și aparatul LED să fie reglat în funcție de nevoile noastre.

Totodată, în fiecare lună există o anumită promoție în saloanele Nomasvello din toată țara. Și, având în vedere că eu sunt mereu cu ochii pe ele, sunt chiar oferte bune! Luna aceasta, mai 2018, oferta constă în reducere 33% pentru epilare brațe + CADOU epilare axile. Oferta poate fi achiziționată până la sfârșitul lunii, iar programarea poate fi făcută în maxim 30 de zile de la data achiziționării ofertei.

oferta lunii la Nomasvello

Eu am ales centrul Nomasvello din AFI Palace Cotroceni din mai multe motive. Este mai aproape de zona din care vin eu (fie că vin cu trenul sau cu mașina), mă pot întâlni cu prieteni din București care locuiesc aproape de zona respectivă și pot face și cumpărături liniștită, că am o mulțime de magazine care-mi plac. Centrul Nomasvello din AFI este situat în zona cinematografelor, pe partea opusă a semicercului de acolo de la etaj.

Tu când te-ai răsfățat ultima oară? 😀

5 Comments

 • Reply

  Luciana

  27/05/2018

  Așteptam articolul ăsta! Eu m-am programat în Sun, la diagnoză și curățare.
  Ai dreptate. Merită investit. O piele avem si e pe viață! Trebuie îngrijită.

  • Reply

   Ioana Radu

   28/05/2018

   Abia aștept să-mi spui cum a fost și la tine. O să fiu cu ochii pe blogul tău, că e genul despre experiență despre care cel mai probabil vei dori să scrii ^_^ ♥.

 • Reply

  Cristina Dragomir

  01/06/2018

  Ten cu de toate zici? sa stii ca si eu as fi curioasa ce dignostic ar primi tenul meu. Sigur e tot ceva cu all-inclusive. Stii ca eu nu prea le am cu mersul la saloane, dar pentru o curatare din asta in profunzime parca as risca niste bani, macar sa incerc, sa vad cum e procesul in sine si ce rezultate am.

  • Reply

   Ioana Radu

   08/06/2018

   Recomand cu mare drag! Știu din articolele de pe blogul tău că și tu ai ten mixt sau gras, că m-ai corupt până acum să-mi iau câteva produse destinate tenului mixt. Curățarea facială e chiar eficientă și cred că ți-ar plăcea și ție.

 • Pingback: De ce să optăm pentru tratamente faciale și ce opțiuni avem ⋆ Ioana Radu

Leave a Reply