Diverse, Women's World

De ce să optăm pentru tratamente faciale și ce opțiuni avem

By | 26.11.2018 | 6 Comments

Se spune că cea mai bună investiție pe care o putem face este cea în noi înșine. Aș adăuga că lucrul acesta e valabil atunci când nu ne pricepem să investim la bursă și să transformăm o mie de euro în 50 de mii de euro :)). Ar fi drăguț să spun că astea-s doar povești, dar nu sunt, unii oameni chiar se pricep la tranzacționare. Pentru noi, restul, rămâne valabilă afirmația că cea mai bună investiție este cea în noi înșine. Azi mă opresc asupra tratamentelor faciale. Nu pentru că aș fi vreo fată de bani gata care nu știe altceva în afară de răsfăț, căci lucrurile stau complet diferit, ci pentru că am ajuns în acel punct din viața mea în care realizez că timpul trece și că eu sunt singura chestie pe care o dețin cu adevărat în viață. Chiar ai putea crede că sunt o ființă superficială dacă restrâng aria grijii față de sine la tratamente faciale. Admit că e mai mult de atât, dar topicul tratamentelor pentru ten e suficient de complex încât să nu împartă pagina cu alte subiecte.

Hainele se demodează, autovehiculele se strică, mobila nu prea ne încălzește sufletul… Ceea ce avem cu adevărat, cu trecerea anilor, suntem noi. Atât. Noi cei care ne privim în oglindă în fiecare dimineață. Și de ce ar fi greșit să-mi doresc să fiu mulțumită ani de zile de imaginea care se reflectă? De ce să nu-mi doresc să am chipul curat și luminos pentru cât mai mulți ani? Între noi fie vorba, vreau să pot să le zâmbesc oamenilor din jur și să pot să le luminez zilele, dar asta nu pot face decât dacă reușesc să am o fețișoară care să strălucească – de sănătate, de liniște interioară, de îngrijire adecvată.

tratamente faciale Nomasvello

Contrar așteptărilor, nu folosesc zeci de produse pentru ten. Deși sunt complimentată pentru cum arată pielea mea, adevărul este că sunt zile în care uit chiar și să aplic crema de față 😀 (știu, știu, shame on me!). Însă secretul stă în faptul că îmi aloc din când în când timp pentru tratamente faciale la salon. Am ales să fac acest pas la Nomasvello AFI Cotroceni împreună cu prietena mea Roxana Năstase, după ce amândouă am urmat acolo tratamentul de epilare definitivă cu IPL (pe mai multe zone). Am fost mulțumite și am decis să mergem în continuare în locația respectivă, astfel că acum avem grijă de tenul nostru cu diferite tratamente faciale din gama pe care ei o oferă. Ea a optat pentru mai multe ședințe de curățare facială ProSkin, pe când eu am optat pentru ProSkin + tratament facial cu LED (adaptat nevoilor tenului meu).

Pentru cine vrea să ne calce pe urme, menționez că la Nomasvello se realizează mai multe tipuri de tratamente faciale, după cum urmează:

• curățare facială ProSkin

Praful, sebumul în exces, noxele de la mașini și o grămadă de alte chestii au o plăcere nebună de a se lipi de tenul nostru, ceea ce cu timpul duce la formarea ridurilor mai devreme decât e cazul ca ele să apară. Curățarea facială ProSkin este un tratamet facial care ne ajută să scăpăm de impuritățile de pe ten cu ajutorul unui aparat mic și simpatic cu ultrasunete. Tehnologia asta este una dintre cele mai inovative în domeniul frumuseții pentru că se realizează o curățare în profunzime a tenului fără a fi atacat țesutul. Acest tip de tratament funcționează fără să fie necesară utilizarea unor produse chimice, Nomasvello în general fiind un brand care folosește numai produse naturale. Eu și prietena mea Roxana am optat deja de mai multe ori pentru curățarea facială ProSkin și suntem suficient de mulțumite încât să o recomandăm cu drag. Am scris mai multe aici și aici despre ProSkin, cu tot cu poze de când am fost amândouă.

• tratamente faciale LED+Esthetic

După ce mi-am făcut primul tratament facial cu LED am primit o mulțime de întrebări de la fete din lista mea de facebook. Practic erau întrebări pe care și eu le-am avut înainte de a face pasul acesta, iar cea mai importantă dintre ele se rezumă la tipul de tratament cu LED – De unde știm care ni se potrivește sau de care are nevoie tenul nostru? E simplu. Ni se oferă o diagnoză gratuită cu Woodlamp, iar astfel aflăm ce tip de ten avem și care sunt nevoile lui (hidratare, tonifiere, reducerea semnelor faciale și a pigmentării excesive, diminuarea ridurilor și a roșeții ș.a.m.d.). Astfel, putem opta fix pentru un tratament cu LED de care tenul nostru are nevoie. Deci dacă tenul nostru e deja hidratat nu are rost să dăm bani să facem un tratament pentru hidratare, ci putem opta pentru ceva ce-i lipsește tenului, ceva de care are nevoie. Tratamentele faciale LED+Esthetic acționează prin fototerapie, ajutând la creșterea producției de colagen și elastină din fibre. Practic, cu trecerea anilor ne apar riduri pentru că organismul produce din ce în ce mai puțin colagen și elastină. Iar tratamentele LED+Esthetic ne ajută tenul prin faptul că îi amintește să producă aceste substanțe. Aici am pus poze de când mi-am făcut eu primul tratament cu LED ^_^, iar pe site-ul nomasvello.ro găsiți mai multe informații despre tratamentele de acest fel, în cazul în care vreți cât mai multe detalii despre ele.

• rejuvenare facială

Rejuvenarea facială este tratamentul potrivit în mare parte pentru probleme ale tenului precum pete (inclusiv cele care apar în urma unei sarcini, cât și cele cauzate de soare), riduri de expresie sau profunde, urme lăsate de acnee, pierderi de tonus și pierderi de elasticitate. Rejuvenarea facială funcționează tot prin stimularea tenului de a produce colagen și elastină, însă diferența este că nu se folosește aparatul cu LED, ci lumina intens pulsată. Este un tip de tratament facial care ajută cu probleme deja existente fără a fi nevoie de substanțe chimice, ci doar cu ajutorul luminii unui aparat profesional (aparat cu lumină intens pulsată Nomasvello, aparat care practic se găsește doar în saloanele lor din întreaga lume). De regulă este nevoie de mai multe ședințe pentru tratarea unei probleme. Ceea ce e normal, că niciun tratament non-invaziv nu dă rezultate peste noapte. Totodată, perioada perfectă pentru rejuvenare facială este toamna, iarna și primăvara (deci fix acum, în cazul în care vreți să o încercați). Am scris aici un articol despre rejuvenare, dar puteți găsi informații și pe pagina specială de pe site-ul brand-ului.

Ioana Radu - tratamente faciale la Nomasvello AFI Cotroceni

Admit, Roxana mi-a luat-o înainte și are la activ mai multe tratamente faciale decât mine, însă ne corupem constant una pe cealaltă să continuăm să investim în noi. Să mergem în continuare la Nomasvello pentru tratamente faciale, să citim diferite cărți (chiar și unele pe care la prima vedere poate nu le considerăm genul nostru, depășindu-ne anumite limite auto-impuse), să ne facem timp și pentru sală (sportul fiind foarte important, de orice tip ar fi el), să nu ne complicăm viețile cu lucruri care nu contează, să bifăm experiențe noi, să vedem locuri noi, să zâmbim mult și să avem încredere că cineva acolo sus ne iubește.

E sănătos când înțelegem că noi suntem cei care ne complicăm viețile. E frumos când începem să le complicăm mai mult cu chestii pozitive, așa cum este grija față de sine, investiția în propria persoană… și mai puțin cu chestii care nu ne fac cinste. After all, la finalul zilei doar pe noi ne avem cu adevărat. Și, în condițiile astea, de ce să nu ne avem în cea mai bună formă a noastră?

Ia uită-te un pic la mine… Citești pe undeva prin ochii mei că dau importanță lucrurilor care nu contează? Sau mai degrabă vezi o sclipire pe care nu prea ai idee cum să o explici? Ei, sclipirea aia a apărut de când am învățat să am grijă de mine, să mă prețuiesc mai mult.

De ce Nomasvello? Pentru că s-au purtat mereu frumos cu mine, pentru că au pachete cu reduceri reale, dar mai ales pentru că am obținut rezultate atât pe partea de epilare definitivă cu IPL cât și în ce privește tratamentele faciale. Practic sunt o clientă fericită. Au, totodată, și o anumită ofertă în fiecare lună, iar pentru noiembrie 2018 oferta constă în curățare facială ProSkin + rejuvenare facială la 179 de lei (în loc de 280 de lei).

Nomasvello AFI Cotroceni oferta lunii noiembrie 2018

Personal sunt clientă la salonul din AFI Palace Cotroceni, care e pe undeva prin zona cinematografelor (față în față cu cinema-ul, în partea opusă a semicercului de acolo de la etaj). Însă există multe alte locații în București, cât și în alte orașe din țară și din străinătate.

Lots of hugs!

6 Comments

 • Reply

  Dragomir

  28/11/2018

  Nu-ti mai zic poftesc si eu la tratamentele astea faciale pe care le faci, desi stiu ca tu aratai bine si inainte de ele, dar am senzatia ca mersul asta regulat la tratamente faciale si epilare definitiva si pe unde mai mergi tu iti da tot mai multa incredere in tine. Vad niste cercei care cer o anumita atitudine. Vad un ruj care defineste o femeie puternica si sigura pe ea. Asta imi place mie cel mai mult la mersul la saloane – nu ce arata in oglinda, ci cum te fac sa te simti.

  • Reply

   Ioana Radu

   01/12/2018

   Da, exact! Grija asta fata de noi are si altfel de avantaje fata de cele evidente. Chiar am mai multa incredere in mine de cand am inceput sa investesc in mine pe toate planurile.

 • Reply

  Valeria Chertes

  28/11/2018

  Întotdeauna trebuie sa avem grija de tenul nostru.

  • Reply

   Ioana Radu

   01/12/2018

   E adevarat! Lucrul acesta mi l-a spus si mama de cateva ori, iar ea e dovada vie ca grija pentru ten conteaza cu trecerea timpului, avand tenul foarte frumos ♥.

 • Reply

  Bratu Gabriela

  05/12/2018

  am fost si eu la nomasvello intr-o perioada si chiar iti dau dreptate – cand ai grija de tine si constientizezi ca tu esti cea mai importanta, se vede!

  • Reply

   Ioana Radu

   27/12/2018

   Parca imi amintesc ca ai pus ceva pe insta de la Nomasvello :D.

Leave a Reply