Review produse & servicii

O mare surpriză din partea echipei Zdrovit

By | 28.05.2020 | 2 Comments

Povestea mea cu Zdrovit e ca una cu prințese. Prințese urbane, bine ancorate în realitate, care se bucură pentru lucruri utile mai mult decât pentru chestii de fițe. Când am primit coletul de la Zdrovit nu știam ce va fi în cutie, fiind o campanie cu element surpriză. Și, așa cum mi-e obiceiul, am decis să fac un video scurt și să-l pun la story pe instagram cu ceea ce am primit, numai că în momentul în care am desfăcut coletul și am văzut că e plină plină cutia… m-am blocat un pic și am început să mă bucur ca un copil.

Mi-au scăpat pe filmare o grămadă de cuvinte de mirare, pentru că efectiv nu mă așteptam să primesc atâtea lucruri, cu atât mai mult cu cât produsele sunt majoritar unele pe care le văd la TV în prezent. Îmi era un pic rușine să pun acel video la instastory, dar mi-am zis că aia e realitatea, că mă bucur ca un copil și mă minunez pentru lucruri utile pentru că într-adevăr îmi plac. Nu mi-a mai păsat dacă fac sau nu impresie bună. Am fost emoționată să descopăr cadoul de la Zdrovit și am vrut ca oamenii să mă vadă așa, naturală, cu emoții ^_^.

Ce am primit?

• produse pentru igienă dentară
Am găsit în colet două ape de gură (Lacalut Flora și Lacalut Whitening), produse pe care de regulă eu le pun în compartimentul pentru lichid de la airflosser pentru igiena interdentară. Tot pentru o dantură frumoasă și sănătoasă am mai primit două paste de dinți și două periuțe de dinți, din aceleași game ca apele de gură, adică Flora și respectiv White.

lacalut apa de gura pasta de dinti periute de dinti

• produse pentru îngrijire / beauty
Nici nu știu exact cu ce să încep la capitolul acesta… Am descoperit 3 super produse de la brand-ul Femino Help. E vorba de un balsam de buze SOS, un stick de buze și un ser concentrat pentru regenerarea unghiilor și cuticulelor. Presimt că o să devin fan al acestui brand, deci așteptați-vă să vedeți des produsele lor la mine în poze. Pe lângă acestea am ma primit două produse Bonilash, mai exact un ser pentru gene și unul pentru sprâncene, cât și o pereche de șosete exfoliante Parasoftin (despre care am citit numai păreri bune și am decis să le fac cadou cuiva care știu că ar avea nevoie de ele mai mult decât mine).

parasoftin bonilash femino help

• produse pentru igiena intimă
E greu să aleg produse preferate din colet, dar pot spune că acestea pentru igiena intimă sunt printre favorite. E vorba de două tuburi cu emulsie hipoalergenică IntimoHelp și 10 pliculețe cu șervețele intime de la același brand. Am scris mai detaliat despre ele în articolul de aici.

• produse pentru probleme cu transpirația excesivă
Este vorba de 3 produse Transpiblock, de care sigur ați auzit și voi, pentru că au reclame la tv în prezent și au avut și anul trecut. Am primit un gel de duș, un spray pentru corp și un roll-on.

• produse pentru arsuri la nivelul pielii
Unul singur îmi era cunoscut, dintr-o reclamă de la tv. M-am bucurat să descopăr în colet o spumă pentru piele deteriorată de factori termici și expunere la soare Raniseptol Arsuri, pentru că este un produs numai bun pentru vara care bate la ușă dacă o să ajung să uit să reaplic crema cu protecție solară și să mă trezesc cu mici arsuri la nivelul pielii. Am mai descoperit alături de spumă și un spray pentru răni și leziuni cutanate Raniseptol, cât și un gel de silicon pentru cicatrici – Raniseptol Cicatrice.

raniseptol

• produse pentru urechi
De la oamenii generoși de la Zdrovit am mai primit și două spray-uri auriculare Acustivum. Unul este pentru a facilita dizolvarea și eliminarea dopurilor de ceară existente, menținând totodată igiena canalului auditiv, iar al doilea spray este pentru a amelioara durerea, roșeața și mâncărimea, în caz de inflamație a canalului auditiv extern (am citit pe cutie și ceva de otită, deci dacă vă știți cu astfel de probleme puteți căuta pe internet prospectul complet pentru Acustivul Durere).

detrical gripovit acerola moscut no bzzz acustivum

• alte produse farmaceutice
Am mai primit o cutie de Vitamina D (cel care apare la televizor în prezent, Detrical 2000) și o cutie cu vitamina C 100% naturală – Gripovit Acerola. Ambele sunt suplimente alimentare. Și pentru că tot vine vara și o cam așteptăm cu nerăbdare, mai ales acum după o perioadă atât de lungă de stat în casă, am mai găsit în colet și un spray pentru protejarea pielii de țânțari :D. Se numește “Moscut No Bzzz” și e prima oară când aud de el, dar abia aștept să îl testez, mai ales că sunt genul care vara merge cu cortul, deci clar folosesc produse împotriva țânțarilor.

Lungă lista. Lungă și plină de surprize frumoase 😀 . Le mulțumesc din suflet celor de la Zdrovit! 💙

2 Comments

 • Reply

  Valeria Chertes

  29/05/2020

  Sa le folosești cu drag!

 • Reply

  Raluca

  12/05/2021

  Foarte bune produsele de la Zdrovit. Folosesc produsele lor de 2 ani si imi plac foarte mult

Leave a Reply