Women's World

Răsfăț pentru ten cu fiole faciale Nomasvello

By | 07.04.2018 | 6 Comments

Zilele trecute am fost la Nomasvello din AFI Palace Cotroceni pentru ședința de epilare definitivă. Așa cum am menționat și în alte articole de pe blog, un tratament complet de epilare definitivă cu IPL (lumină intens pulsată) necesită 8-12 ședințe. Eu, fiind destul de pufoșică 😀 , am zis de la început că sigur am nevoie de 12 ședințe, cu atât mai mult cu cât e vorba de niște zone destul de bine vascularizate (axile și inghinal). Cert este că sunt aproape de final, iar rezultatele sunt grozave, drept pentru care plănuiesc să nu dispar din peisaj și să mă apuc de niște tratamente faciale apoi. În ideea aceasta m-am tot interesat de tratamentele faciale disponibile, practic la fiecare ședință de epilare definitivă am pus o mulțime de întrebări, ca mai apoi să ajung acasă și să le notez pe blog (și pentru mine, ca să nu uit informațiile, dar și pentru voi, cele care sunteți interesate de astfel de ședințe de răsfăț). Astfel, am avut câte un articol despre fiecare dintre următoarele: Curățare facială ProSkin, Rejuvenare facială (tratamentul pentru pete, riduri și urme lăsate de acnee) și tipuri de tratamente cu LED.

Ioana Radu tratamente faciale LED+Esthetic Nomasvello AFI Palace Cotroceni

Personal, având 27 de ani și fiind fericita posesoare a unui ten fără probleme, sunt interesată de curățarea facială ProSkin și de tratamentul facial LED+Esthetic. Peste câțiva ani, când tenul meu va da semne că nu va mai fi la fel de ușor de îngrijit, voi apela probabil și la Rejuvenarea facială. Ei bine, răsfățul facial la Nomasvello nu se rezumă doar la atât, ci pentru fiecare tip de tratament ales putem opta și pentru o mască, o fiolă facială sau alte minunății. Astăzi, în acest material, vreau să mă concentrez asupra fiolelor faciale, produse care sunt destul de îndrăgite în general.

În primul rând, înainte de a începe să scriu despre tipurile de fiole, vreau să vă spun care e treaba cu ele. Practic, dacă o persoană vrea să își facă o curățare facială ProSkin, poate alege ca în cadrul aceleiași ședințe să îi fie aplicată o fiolă de tratament de către specialistul Nomasvello. Eu mă gândesc că intră și mai bine în piele dacă se face în prealabil curățarea facială (care este pe bază de ultrasunete și energie galvanică). E ca atunci când folosim scrub de corp și apoi loțiunea preferată de corp, aceasta absorbindu-se mult mai bine în piele și hrănind-o în profunzime. Ei, cam așa stau lucrurile și când vine vorba de ten, de aceea Nomasvello propune diferite produse-tratament care să vină în completarea curățării faciale ProSkin, a rejuvenării faciale sau a tratamentului facial LED+Esthetic.

Unul dintre tipurile de produse Nomasvello care vin în completarea tratamentelor sunt fiolele faciale. Ele sunt de mai multe tipuri, adresându-se tenurilor cu diferite probleme, după cum urmează:
1. fiole faciale cu Vitamina C
2. fiole faciale cu Acid Hialuronic
3. fiole faciale cu DMAE (di-methyl-amino-ethanol)
4. fiole faciale cu Acid Mandelic

Toate acestea sunt produse profesionale Nomasvello, elaborate de Institutul de Cercetare și Dezvoltare No+Vello Spania, în acord cu recomandările medicilor dermatologi. Ele pot fi achiziționate și folosite acasă, dar pot fi aplicate și în cadrul ședințelor de la salon. Menționez că se găsesc exclusiv la Nomasvello, fiind produsele acestui brand.

Haideți să vedem pentru ce probleme ale tenului este recomandat fiecare tip de fiolă 😀 .

Fiole faciale cu Vitamina C

Acestea sunt concepute pentru ten normal, mixt și ridat. Practic pot opta și eu pentru ele, având tenul mixt. Fiecare fiolă conține 12% Vitamina C în ulei uscat, deoarece Vitamina C pură se poate dezintegra în apă. Acest produs are efect antirid, activând colagenul și elastina, în același timp luptând și împotriva radicalilor liberi datorită efectului antioxidant. Chiar dacă formula acestei fiole este uleioasă, ea nu blochează porii și are efect instant, conferind luminozitate și regenerând pielea. Totodată, aceste fiole faciale cu Vitamina C sunt recomandate și pentru atenuarea petelor, acționând ca inhibitori tirozin-kinazici.
• Preț set două fiole pentru utilizarea acasă: 70 de lei
• Preț o fiolă aplicată în cabinet Nomasvello: 70 de lei

fiole faciale cu Vitamina C

Fiole faciale cu Acid Hialuronic

Ei, uite un ingredient cu care m-am împrietenit prin intermediul mai multor produse destinate îngrijirii tenului. Acidul Hialuronic este indicat pentru pielea deshidratată, dar este totodată și un bun camarad în prevenirea ridurilor, cât și în ce privește îngrijirea unui ten asupra căruia timpul își spune deja cuvântul. Aceste fiole faciale sunt pe bază de lipozomi cu acid hialuronic și asigură hidratarea, fermitatea și catifelarea pielii.
• Preț set două fiole pentru utilizarea acasă: 70 de lei
• Preț o fiolă aplicată în cabinet Nomasvello: 70 de lei

fiole faciale cu Acid Hialuronic

Fiole faciale cu DMAE (di-methyl-amino-ethanol)

Dimetilaminoetanolul este un compus organic ce se găsește atât în creierul uman, cât și în diferite alimente (precum peștele). Fiola facială pe bază de DMAE este astfel indicată pentru tenul matur, cu pielea lăsată. Printre efectele acestui produs se numără creșterea fermității pielii, sporirea hidratării, colagenului și elastinei, cât și tonifierea mușchilor faciali prin amplificarea contracțiilor la nivelul acestora. Totodată, aceste fiole sunt bogate și în acid lactic (ce are efect exfoliant, hidratează și uniformizează culoarea tenului) și aloe vera (acest ingredient hrănește, hidratează și regenerează pielea).
• Preț set două fiole pentru utilizarea acasă: 70 de lei
• Preț o fiolă aplicată în cabinet Nomasvello: 70 de lei

fiole faciale cu DMAE

Fiole faciale cu Acid Mandelic

Acidul Mandelic este cunoscut pentru proprietățile sale de micșorare a porilor, totodată uniformizând tenul, micșorând pigmentările și fiind și un puternic cicatrizant. Fiolele pe bază de acid mandelic sunt indicate persoanelor cu ten gras, îmbătrânit și/sau cu pete. În compoziția lor se mai află și aloe vera (care ajută la hrănirea, hidratarea și regenerarea pielii) și mușețel (îndrăgit în medicină pentru proprietățile de purificare și calmare).
• Preț set două fiole pentru utilizarea acasă: 70 de lei
• Preț o fiolă aplicată în cabinet Nomasvello: 70 de lei

fiole faciale cu Acid Mandelic

Ceea ce îmi place mie la toate aceste fiole este că pot fi folosite și acasă. Practic, în cazul meu, când cel mai apropiat centru Nomasvello e la distanță de 100km, e ok să merg o dată pe lună pentru curățare facială ProSkin și aplicarea unei fiole, ca mai apoi să folosesc și eu una sau două astfel de fiole acasă (până la următoarea programare). E ok că pot fi cumpărate produsele și pentru uz la domiciliu, iar asta nu doar în cazul celor ca mine (departe fiind de București), ci și pentru persoanele care au un program foarte încărcat și poate nu au timp să meargă des la salon pentru tratamente faciale profesionale, preferând să le achiziționeze și să le folosească acasă.

Chestia frumoasă e că lună de lună Nomasvello are o anumită ofertă, iar acum, în perioada 1-30 aprilie, oferă 25% reducere la al doilea produs cumpărat. Practic, dacă eu mă gândesc să iau un set de 2 fiole pentru mine, pot să iau un al doilea set cu 25% reducere pentru prietena mea. Sau ambele seturi pentru mine. Dar de când mergem împreună la Nomasvello din AFI Palace Cotroceni m-am obișnuit să gândesc lucrurile la plural 😀 . Oferta este valabilă și pentru alte produse profesionale pentru îngrijire, iar lista completă a acestora o puteți vedea aici.

Personal, de la o vreme nu prea mai investesc bani în haine, accesorii și diferite chestii de pus prin casă. Consider că am tot ce îmi trebuie (inclusiv multe haine pe care le-am purtat o singură dată sau deloc), drept pentru care am început să investesc în mine. Merg regulat la Nomasvello din AFI Palace Cotroceni, iar când plec de acolo, salonul fiind cam vizavi de cinematograf, nu ezit să văd ce filme noi rulează, după care merg să-mi cumpăr o carte care să-mi țină de urât pe drum. Asta înseamnă pentru mine grija de sine. Un pic de răsfăț + un pic de relaxare + un pic de lectură. În principiu totul e despre priorități, iar ale mele sunt despre grija față de trup și suflet ♥.

Cheers!

6 Comments

 • Reply

  Bratu Gabriela

  09/04/2018

  Am incercat de la ei doar o crema de zi si mi s-a parut super faina! Ahhh, ce dor imi e de un proskin! Ma gandesc serios si-l pun pe lista. As incerca sa ma tin si eu o data pe luna sau macar la 2 luni… nu de alta, dar vorba ta, daca nu investim in noi… nimeni n-o va face!

  • Reply

   Ioana Radu

   12/04/2018

   Da, da, și eu am o cremă Nomasvello pe bază de ingrediente naturale și e tare bună! Emulsie hidroprotectoare pe bază de aloe vera şi ulei de măceşe 😀

 • Reply

  Cristina Dragomir

  10/04/2018

  Eram sigura ca folosesti si acasa ceva produse ca nu se rezuma totul la mers la salon. Tu intotdeauna ai fost frumoasa, de cand te stiu eu, dar pe bune ca esti mai radioasa de cand mergi la tratamente la Nomasvello. Probabil ca si efectul direct conteaza, dar e vorba si de increderea pe care ti-o dau in tine. Zambesti mai increzatoare, iti zic eu sigur.

  • Reply

   Ioana Radu

   11/04/2018

   Mă simt într-un fel altfel, să știi. E o grijă față de mine la alt nivel față de ce alegeam în trecut, ceea ce se simte pe partea de încredere și mulțumire de sine.

 • Pingback: Fluide faciale profesionale de la No+Vello (cu ingrediente naturale) ⋆ Ioana Radu

 • Pingback: Mi-am luat cadoul pentru ziua mea - 5 produse dermatocosmetice Nomasvello ⋆ Ioana Radu

Leave a Reply