Women's World

A sosit coletul cu produse Gamis

By | 14.03.2018 | 6 Comments

RO: Acum câteva săptămâni scriam despre un trend vestimentar care mi-a captat atenția în trecut și pentru care încă am o slăbiciune. Pentru a-l adopta, însă, a trebuit să-mi cumpăr câteva broșe glam și am decis să le iau de pe site-ul Gamis. Adevărul este că nu m-am putut abține să adaug în coșul de cumpărături doar câteva broșe și am ales și niște pensule pentru machiaj & o brățară :D. Dar… haideți să luăm lucrurile pe rând. Să vă arăt mai întâi frumoasele broșe și brățara.

EN: A few weeks ago I was writing about a style trend that caught my eye in the past and that I still have a thing for it. In order to adopt it, I had to buy some glamorous brooches and I decided to choose some from Gamis website. Well, I couldn’t help myself to just add some brooches in the shopping cart and I picked some make-up brushes and a bracelet as well 😀 . But… first things first. Let me show you the beautiful brooches and the bracelet.

brose glam si bratara Gamis

RO: Ieri am primit coletul și pot spune că a venit destul de repede pentru o comandă pe un site chinezesc. Practic în mai puțin de 4 săptămâni am putut să mă bucur de produse, să văd dacă sunt ok și dacă sunt mulțumită în ceea ce privește calitatea. Așa cum puteți vedea în poza de mai sus, broșele sunt absolut superbe, iar brățara nu e nici ea departe, fiind destul de frumoasă. Sunt clar mulțumită de această comandă și știu că vor mai urma și altele. Aici putețe vedea prima broșă și a doua broșă. Șiiii, ultima dar nu cea din urmă, brățara. Abia aștept să-mi accesorizez jacheta din denim cu cele două broșe, dar și puloverele și sacourile.

EN: Yesterday I received the package and that was quite fast for an online order that came from China. In less that 4 weeks I was able to enjoy my products, to check if they are ok and if I’m happy about the quality part. As you could see in the picture above, the brooches are absolutely stunning and the bracelet is beautiful as well. I’m so happy with this order and I’m sure there will be more on this online shop. Here you can see the first brooch and the second brooch. Aaaand, the least but not last, the bracelet. Can’t wait to wear those two brooches on my denim jacket, sweaters and blazers.

3 make-up brushes kit from Gamis

RO: Așa cum spuneam într-un paragraf anterior, nu m-am pututabșine să nu-mi cumpăr și câteva pensule pentru machiaj, așa că am ales 3 kit-uri. De ce așa de multe pensule? Pentru că nu m-am putut decide între ele :)). În trecut am mai cumpărat pensule pentru machiaj din China și au fost bune, calitate pe care o au și acestea pe care tocmai le-am luat. În plus, astea noi sunt chiar mai drăguțe ^_^. Dacă vreți mai multe informații, puteți să le verificați pe site-ul Gamis – primul kit, al doilea kit, al treilea kit.

EN: As I said in a paragraph above, I couldn’t help myself not to buy some make-up brushes as well, so I picked 3 sets. Why so many? Because I couldn’t decide between them :)). In the past I bought some make-up brushes and they were good, which is an accurate description for this new ones too. Also they look a lot more prettier. If you want more info, you can check them on the Gamis website – first kit, second kit, third kit. 😉

6 Comments

 • Reply

  Cristina Dragomir

  14/03/2018

  Zici ca te apuci de pictura, atatea pensule ti-ai luat, Ioana :)) Eu am vreo 6-7 si nici pe alea nu le folosesc prea des. Bine, eu nu sunt un exemplu de urmat. Cred ca acum am intrat pentru prima data pe site-ul asta, Gamis si vad ca au preturi foarte mici. Stiu ca dureaza ceva pana ajung, dar nu ma grabesc, asa ca cel mai probabil o sa imi iau o gentuta de la ei.

  • Reply

   Ioana Radu

   15/03/2018

   Da, ai dreptate, sunt cam multe :)). Dar o sa pastrez doar o parte din ele, nu cred ca le tin pe toate. Ca sa nu mai zic ca eu mi-am cumparat la un moment dat doua pensule mari de machiaj pentru a sterge unitatea centrala de praf, iar uneori i le imprumut si prietenului meu cand are de sters vreo placa de baza de la chestiile cu care lucreaza el. Pensulele de machiaj sunt multifunctionale 😀 .

 • Reply

  A.C.M.

  14/03/2018

  Ioana ai cumparat vreodata imbracaminte de pe Gamis? Am vazut cateva rochii care m-ar tenta dar nu stiu ce calitate sunt.

  • Reply

   Ioana Radu

   14/03/2018

   N-am cumpărat îmbrăcăminte. Asta a fost de fapt prima mea comandă pe site-ul Gamis :D.

 • Reply

  Bratu Gabriela

  03/04/2018

  ce de pensule! eu am cateva, dar inca sunt in stare buna, asa ca nu ma indur sa le schimb. totusi, brosele si bratara mi se par tare dragute! nu-s eu cu sclipiriciul, dar arata chiar fain!

  • Reply

   Ioana Radu

   03/04/2018

   Eu sunt nebuna dupa chestiile care stralucesc :)). Daca vrei vreodata sa-mi faci un cadou si nu ai idee ce sa-mi iei… poti opta linistita pentru ceva cu pietricele sau cu paiete 😀 .

Leave a Reply