Tot mai sus! CSM Târgovişte câştigă un nou meci în Euroligă!

CS Municipal Târgovişte vs Arras Pays D’Artois: 72 – 64

Al treilea meci disputat pe teren propriu aduce o nouă victorie pentru echipa târgovişteană! Deşi scorul a fost deschis cu un marcaj de două puncte de oaspete, fetele noastre au preluat imediat conducerea. Răsturnările dese de situaţie şi diferenţa mică de puncte sunt atributele care au ţinut suporterii în suspans, ba chiar determinându-i pe aceştia să-şi amintească de confruntarea cu Beretta Famila Schio (Italia), meci disputat pe 24 octombrie tot la Sala Sporturilor din Târgovişte. Din fericire, de data aceasta fluierul final a fost în favoarea noastră!

Cele mai bune marcatoare din această seară ale CSM-ului au fost Gabriela Mărginean (19), Milka Bjelica (17) şi Monique Currie (17). Cel mai probabil, printre acestea s-ar fi numărat şi Jillian Robbins, una din preferatele suporterilor, dar finalul celui de-al doilea sfert (min. 9:26) i-a adus o nefericită accidentare. Primele care au sărit să o ajute au fost colegele de echipă, apoi ea fiind preluată de paramedici. Din păcate pentru fani, este posibil ca aceasta să nu se refacă până la meciul cu Good Angels Kosice (Slovenia), programat pentru miercurea viitoare, 5 decembrie.

De cealaltă parte a baricadei, cele mai bune marcatoare ale rivalei au fost Radoslava Bachvarova (22), Ines Ajanovic (11) şi Sandra Dijon (10), două dintre acestea (Dijon şi Bachvarova) fiind eliminate din cauza greşelilor personale chiar în ultimul sfert.
Pe tot parcursul meciului au fost, din nou, greşeli făcute de oaspete şi plătite de CSM Târgovişte. Dar echipa României a luptat până la final pentru o frumoasă şi memorabilă victorie.

Cifrele indicate pe tabela de marcaj la sfârșitul fiecărui sfert:
I. 20-16
II. 40-30
III. 59-53
IV. 72-64

3 comments on “Tot mai sus! CSM Târgovişte câştigă un nou meci în Euroligă!”

  1. Florin says:

    Ai fost? Eu nu am mai apucat să vin la meciuri în ultimul timp…

    1. Ioana Radu says:

      Am fost la toate meciurile :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>