Review produse & servicii

Despre succes, cu Allview P6 Energy

By | 09.08.2015 | 4 Comments

E cu mult peste aşteptările mele! N-are rost să vă plictisesc cu introduceri, când telefonul ăsta aproape că îşi face singur reclamă. Dar, serios vorbind, chiar ar merita mai multă publicitate decât a primit până acum. Acesta este un articol de tip review, deci vreau să se înţeleagă foarte clar că am deja produsul şi vorbesc în cunoştinţă de cauză.

Până să intru în posesia lui, m-am uitat la filmuleţe de pe youtube şi am schimbat păreri cu mai multe persoane. Mi-a plăcut la nebunie ideea că este o companie românească, o poveste de succes cu piaţă de deschidere în 14 ţări. Cum vă sună asta pentru o companie românească din domeniul IT şi Comunicaţii?

_DSC0132

De ce Allview P6 Energy?

• Pentru că am vrut să descopăr dacă într-adevăr un smartphone poate să supravieţuiască unui concediu fără să iau încărcătorul la mine. Ei, bine, vă spun cu mâna pe inimă că este încărcat de 3 zile şi abia dacă s-a consumat jumătate din baterie. Ţi se pare greu de crezut? Are baterie de 5.000 mAh. Long life battery! E un vis devenit realitate, cred că primul smartphone care nu trebuie încărcat zilnic.

• Pentru că sunetul este mai mult decât grozav! Şi nu exagerez deloc. Înainte de acest telefon am avut un Sony Xperia (încă îl am, de fapt, m-a ajutat să fac comparaţie între ele). Sunetul de la Allview este net superior celui de la Sony. Şi am înţeles că această caracteristică este valabilă pentru majoritatea smartphone-urilor produse de compania Allview. Adică nu doar P6 Energy e grozav ci şi multe alte modele, unele chiar mai ieftine decât acesta.

x DSC_2958b

• Pentru că e foarte bun şi pe partea de foto. Cu o cameră de 8 MP face fotografiile mai bune decât Xperia cu camera de 12 MP. Frontala, la fel ca în cazul vechiului telefon, este tot de 2 MP. Dar, din nou, calitatea mult mai bună. Aşadar, produsul românesc Allview luptă pe acelaşi front cu Sony. Şi câştigă destul de multe bătălii.
(pe partea de foto o să fac un articol separat, să vedeţi calitatea pozelor)

• Pentru că permite transferul de date prin cablu OTG (On-The-Go) dar, mai mult de atât, este un PowerBank – poate transfera energie către alte telefoane (ai nevoie de un cablu OTG şi unul clasic de transfer de date). Cu alte cuvinte, dacă prietena ta rămâne fără baterie, îşi poate lega telefonul de al tău printr-un cablu mic şi, voilá!, smartphone-ul ei se încarcă. Nu e cazul să îţi faci griji că te lasă pe tine fără baterie. Ai destulă, trust me! Poţi să încarci telefoanele a 3 prieteni şi tot nu rămâi fără baterie 😉
Fac însă o precizare aici. Din păcate pentru prietenii tăi, cei care rămân fără baterie, nu toate telefoanele suportă cablu OTG. Doar cele de top au această opţiune: Sony Xperia (toate modelele Z), Samsung Galaxy de la S3 în sus, HTC (doar cele mai noi) şi, desigur, Allview (P6 Energy şi multe alte modele grozave).

_DSC0128

• Pentru că vine echipat cu sistemul de operare Android™ 4.4.2 KitKat®. Face echipă foarte bună cu puterea procesorului Quad Core.

• Pentru că dispune de funcţia HotKnot. Asta înseamnă transfer rapid de fişiere către alt telefon, doar prin apropierea ecranului de cel de-al doilea dispozitiv. Orice tip de fişiere, de la fotografii şi documente, până la filmuleţe de câţiva giga.

• Pentru că vine la pachet cu serial number pentru Bitdefender Mobile Security. Un fel de cadou de bun venit în lumea utilizatorilor Allview. Cheers for that!

_DSC0134

• Pentru că are 4 teme (Android, Bliss, Soul light, Xtreme) şi 30 de efecte de tranziţie pentru pagini. Nu ştiu alţii cum sunt, dar eu iubesc când am atât de multe opţiuni de personalizare a gadget-ului.

• Pentru că are un design elegant. În ciuda faptului că bateria este foarte puternică, Allview P6 Energy este foarte subţire. Badass AND sexy! 😉

IMG_20150730_131103 _DSC0121

4 Comments

Leave a Reply