Impresii după a doua şedinţă de epilare definitivă cu IPL @Nomasvello AFI

Sunt cea mai fericită prinţesă de pe planetă în zilele în care am programare la Nomasvello :D . Mă trezesc cu zâmbetul pe buze, iar apoi mă pregătesc pentru ceea ce urmează să fie una dintre cele mai frumoase zile. În ciuda faptului că parcurg un drum de 2 ore până la Bucureşti şi că, odată ajunsă acolo, am toate şansele să mă rătăcesc la metrou, prietenele mele se asigură că ajung cu bine la destinaţie. La prima şedinţă m-a însoţit Alexandra, iar azi a fost alături de mine Ana. La a treia şedinţă este rândul Roxanei (ne-am asigurat deja că avem programarea una după cealaltă). Ce m-aş face fără ele? :D

Nomasvello Afi Palace Cotroceni epilare definitivă cu IPL

Astăzi s-au împlinit fix 4 săptămâni de la prima şedinţă de epilare definitivă cu IPL, aşa că am fost prezentă la Nomasvello Afi Palace Cotroceni pentru a doua şedinţă. Sunt fată cuminte şi mă ţin de tratament. În principiu este nevoie de 8-12 şedinţe pentru ca tratamentul să fie complet. Numărul şedinţelor de care avem nevoie diferă de la persoană la persoană în funcţie de mai multe aspecte (culoarea pielii, culoarea părului, dezechilibre hormonale).

Eu am preferat să-mi iau marjă de eroare şi am calculat de la început cât mă costă 12 şedinţe. Mă ştiu destul de fluffy :)). Partea cea mai frumoasă este că există pachete cu reduceri, iar pachetul de 12 şedinţe de exemplu are 30% reducere. Treizeci la sută e un procent destul de bun, adică eu consider că reducerea de preţ e consistentă. Poate nu pare dacă e să calculăm cât vine reducerea asta pentru fiecare şedinţă în parte, însă când calculăm per total, cât durează tratamentul (între 8 şi 12 şedinţe), pachetul cu reducere chiar se simte. Aşa că dacă vă apucaţi de tratament cu IPL, recomand cu mare drag pachetele cu mai multe şedinţe.

Haide să trecem puţin peste partea de bani, căci v-am oferit recomandarea mea, fiind cea mai bună variantă pe termen lung, şi să luăm puţin lucrurile în ordine în ceea ce priveşte timpul dintre prima şi a doua şedinţă, cât şi a doua şedinţă în sine.

pliante Nomasvello Afi Palace Cotroceni epilare definitiva si tratamente faciale

Am văzut rezultate după prima şedinţă?

Da. Da! DA! A auzit toată lumea, da? :D Am fost complet uluită, fără exagerare, de rezultatele obţinute după prima şedinţă. Citisem la Ioana Grama şi la Special Koko, alte două bloggeriţe care merg la Nomasvello (No+Vello), faptul că după prima şedinţă părul se răreşte cu 30%. Ei bine, ştiţi probabil deja din articolul cu impresii după prima şedinţă faptul că eu am optat pentru epilare definitivă cu IPL pentru două zone: axile şi inghinal. Părul în zonele respective era cam la fel ca la toată lumea care foloseşte aparat de ras (also known as „bic”). Des, negru şi zdravăn (firul de păr gros). Practic eram candidata ideală pentru tratamentul cu IPL.

Nu mă aşteptam să obţin rezultate la fel de bune precum citisem, adică o reducere a părului cu 30% deja după prima şedinţă. Eu nu servesc poveşti d’astea, mă ştiţi doar. Însă… cei de la Nomasvello mi-au demonstrat că se poate. Şi se poate chiar mai bine decât credeam că ar fi posibil după prima şedinţă. Părul la axile s-a redus cu vreo 70%, iar în zona inghinală cam cu 40%. După prima şedinţă! Nu mi-a venit să cred că după o lună de zile, adică de la prima şedinţă până la a doua şedinţă, aveam 3 fire de păr în zona axilară (la subraţ). Şi după ce că erau puţine, mai erau şi blonde. La mine, care sunt şateno-brunetă de la natură când e vorba de păr (verificaţi-mi sprâncenele pentru a vă convinge! :D), ceea ce a fost o mare surpriză.

Pentru că ştiu că sună greu de crezut, am rugat-o pe Ana să-mi facă o poză. Aşa arăta axila mea dreaptă azi, când eram la Nomasvello, înainte de a începe a doua şedinţă de epilare definitivă cu IPL:

epilare definitiva IPL Nomasvello Afi Palace Cotroceni zona axile

La vida loca! ;)
Nu se poate să vă arăt poză şi cu zona inghinală, I’m not that crazy :)).

Important este că v-am arătat o poză cu rezultatele obţinute de mine după prima şedinţă, rezultate care încă mă uimesc. Sunt complet cucerită de Nomasvello în sine şi mă bucur că am ales să merg pentru tratamentul de epilare definitivă cu IPL tocmai la ei. Iar personalul din centrele Nomasvello… priceless! Nota 10 cu coroniţă! Deşi sunt un pic pudică, au reuşit mereu să mă facă să mă simt bine şi s-au purtat aşa de frumos încât merg de drag acolo. Eu am ales Nomasvello din Afi Palace Cotroceni. Mai fac şi un pic de shopping înainte sau după şedinţa de epilare, ca să fie ziua perfectă de la început până la sfârşit :D .

Cum a fost a doua şedinţă de epilare definitivă cu IPL?

De data aceasta ştiam câte ceva de la prima şedinţă, nu mai eram stresată că nu ştiu nimic. Prima şedinţă e complicată pentru că avem emoţii şi nu ştim cum e până nu testăm experienţa pe propria piele. Apoi, după ce ne convingem că e floare la ureche, se liniştesc apele şi suntem nişte floricele care merg la răsfăţ. Disconfortul este de la mic spre foarte mic. Dacă suportaţi ceara sau epilatorul electric, să ştiţi că epilatul cu IPL (lumină intens pulsată) este mult mai ok de suportat. Ceara şi epilatorul electric sunt metode dureroase. În schimb epilarea cu IPL nu e dureroasă, ci doar oferă o senzaţie mică de disconfort (nişte ciupituri mici).

Şedinţa de azi s-a terminat mult mai repede decât prima. Bine, nici prima oară nu am simţit când a trecut timpul, însă ştiu cât a durat după ceas. Azi am stat cam o jumătate de oră cu tot cu procesul de dezbrăcare :D. Lejer, pe patul confortabil, cu ochelarii de protecţie la ochi, de vorbă cu specialistul IPL (uneori chiar nu-mi tace gura deloc, nu pot să mă opresc din vorbit)… hocus pocus, gata a doua şedinţă de epilare! M-a dat apoi pe zonele epilate cu emulsie hidroprotectoare pe bază de aloe vera şi ulei de măceşe, m-am îmbrăcat, am avut grijă să fac următoarea programare şi asta a fost tot pe ziua de azi.

Ioana Radu Nomasvello AFI Palace Cotroceni a doua sedinta de epilare definitiva

Sunt absolut fascinată de rezultate, fapt care se vede de fiecare dată când într-o discuţie vine vorba de epilare definitivă. Este una dintre cele mai bune decizii pe care le-am luat vreodată. Nu spun asta numai pentru că eu am o problemă cu „cantitatea” de păr de pe corp, ci şi pentru că e bine să investim în noi. Cărţi, cursuri peste cursuri, dar să nu uităm nici de corpul nostru. Plusăm cu fitness, tratamente faciale, aranjatul părului, manichiură & pedichiură, dar şi iubita epilare definitivă (heavenly treat). Am ajuns la concluzia că singurul lucru din univers care îmi aparţine sunt eu. Aşa că am început să mă comport ca atare şi să am grijă de mine din mai toate punctele de vedere. Nu ştiu dacă e o chestie care vine natural, cu trecerea anilor, dar mă bucur că gândesc astfel şi cred că e pentru prima oară după mulţi ani când mă simt bine cu mine. Grija faţă de propria persoană chiar contează.

Dacă aţi ratat materialul despre prima şedinţă de epilare definitivă cu IPL de la Nomasvello Afi Palace Cotroceni, găsiţi articolul respectiv aici:
http://ioanaradu.com/impresii-despre-prima-sedinta-de-epilare-definitiva-nomasvello-afi-palace-cotroceni/

Este un material complex şi frumos structurat. Veţi găsi în el destul de multe detalii care vă vor ajuta înainte de prima şedinţă de epilare cu IPL.

Dacă aveţi întrebări la care n-am răspuns în articolele de până acum, le aştept cu drag în secţiunea de comentarii de mai jos.
Pentru lista de preţuri a celor de la Nomasvello, consultaţi cu încredere pagina aceasta. Iar mai jos aveţi oferta lunii martie.

oferta lunii martie Nomasvello Romania

Oferta lunii este disponibilă în toate centrele Nomasvello din România pe tot parcursul lunii martie. Iar dacă nu vreţi să faceţi tratamentul luna aceasta ori nu aveţi timp, să ştiţi că se poate să cumpăraţi pachetul/oferta şi să o folosiţi în maxim o lună de când aţi achiziţionat-o. Cu alte cuvinte, dacă descoperiţi oferta lunii cu două sau trei zile înainte să înceapă următoarea lună şi vă doriţi foarte mult acea ofertă… nu e cazul să vă întristaţi, căci poate fi achiziţionată atunci şi o puteţi folosi în maxim 30 de zile. ♥

Be gorgeous!
Lots of hugs!
________________________

Dacă vrei mai multe detalii despre epilarea definitivă, te invit să citeşti şi articolele următoare:
> prima şedinţă
> a treia şedinţă

8 comments on “Impresii după a doua şedinţă de epilare definitivă cu IPL @Nomasvello AFI”

 1. Stii ca nici eu nu prea inghit povestile, dar am citit despre rezultate la o alta tipa, inainte de tine, si ea la fel de incredere. Acum mai vad si la tine starea asta de exaltare si poza si parca sunt tot mai hotarata sa merg si eu la ei pentru epilare definitiva.

  1. Ioana Radu says:

   O sa iti placa super mult! Pe langa faptul ca ma simt ca o printesa rasfatata, rezultatele chiar nu se lasa asteptate. Abia astept sa avansez cu tratamentul, sa fac si restul sedintelor. Ma bucur foarte mult ca am luat decizia de a apela la epilare definitiva cu IPL la Nomasvello ♥.

 2. Amy says:

  Eu nu sunt tentata sa incerc epilarea cu IPL pentru ca nu am certitudinea ca e si ok pentru piele. Adica, daca un astfel de tratament reuseste sa opreasca cresterea fireului de par de la radacina, ce sanse exista sa nu afecteze in timp si pielea? In momentul de fata toata lumea e entuziasmata, se vorbeste doar de beneficii, insa nu sunt convinsa ca peste ani si ani, Doamne Fereste, n-o sa auzim si de efecte negative…
  Personal, prefer sa ma chinui cu epilatorul clasic. Am renuntat si la ceara, deci tot ce fac e acum “lucru manual” si-s convinsa ca e totul ok. :D

  1. Ioana Radu says:

   Am trecut şi eu prin etapa asta, mă epilam exclusiv singură. Ţi-am zis că am trecut de la aparat electric cu discuri metalice la unul cu discuri din ceramică (pe care am dat 500 de lei, fiind unul dintre cele mai scumpe aparate electrice pentru epilat). Mi-am luat şi kit de ceară, astfel că uneori mă făceam cu ceară, alteori cu epilatorul. Însă am ajuns în punctul în care am vrut să trec la nivelul următor. Desigur, şi eu mi-am pus semne de întrebare înainte de a apela la IPL. Însă după ce am înţeles cum funcţionează, am ştiut că m-am îngrijorat degeaba :D . Practic lumina intens pulsată (IPL) se foloseşte treptat, de aceea tratamentul complet durează între 8 şi 12 şedinţe. Impulsurile de lumină sunt programate să detecteze melanina din firul de păr (de aceea se obţin efecte mult mai bune pentru cine are părul închis la culoare şi pielea într-o nuanţă deschisă). Iar când ne bronzăm, pentru ca aparatul să nu afecteze în vreun fel culoarea pe care o detectează pe piele, epilarea se face cu gel (genul de gel ca la ecografie). Astfel că nu există niciun risc. Părul este singurul care este determinat, treptat, să nu ne mai streseze :D .

   Există însă şi tratamente faciale şi nu numai pe bază de IPL, atât pentru probleme cu care ne confruntăm în perioada asta (precum acnee şi foliculită), cât şi pentru probleme de care ne vom lovi mai târziu (riduri şi pete). La vară o să încerc şi un tratament facial. O să scriu pe blog despre experienţă ^_^.

 3. Iorgu Loredana says:

  Am fost si eu azi in vizita la Nomasvello pentru prima oara. Eu am ales sa fac mai intai picioarele. Insa nu am fost anuntata ca ar trebui sa las parul putin sa creasca si m-am ras fix inainte de sedinta si de accea domnisoara respectiva a trebuit sa imi faca procedura cu gel, desi nu eram bronzata. Iar acum ma tot gandesc daca a fost eficient sau am facut-o degeaba. Mi se parea ca e cam nesigura daca sa ma faca azi cu gel sau sa vin altadata cu parul crescut si pana la urma a spus ca hai ca ma face cu gel…

  1. Ioana Radu says:

   Stai linistita, sedinta a fost eficienta! :D A treia mea sedinta am facut-o cu gel, desi asta se intampla in luna aprilie. Gelul se foloseste nu doar ca protectie atunci cand suntem bronzate, ci si in cazurile in care nu putem lasa parul sa creasca (oricare ar fi motivele; de exemplu trebuie sa mergi la o nunta cu o zi inainte si ai o rochie scurta, deci clar esti nevoita sa te razi pe picioare). Uite aici articolul pe care l-am scris dupa a treia sedinta, cea in cadrul careia am “experimentat” epilarea IPL cu gel: http://ioanaradu.com/sedinta-de-epilare-definitiva-cu-ipl-nomasvello-afi/

   P.S.: Felicitari pentru decizia de a opta pentru epilare definitiva! In timp, cand apar rezultatele, o sa vezi cat e de bine ca ai facut pasul acesta ^_^. Totodata, sa nu te descurajezi daca nu vezi rezultate extraordinare dupa prima sedinta, sa ai rabdare si sa continui tratamentul. Mie, de exemplu, mi s-a rarit parul mult mai repede in zona axilelor, comparativ cu zona inghinala. Deci chiar si pentru mine parul se rareste diferit, mai ales de la o persoana la alta. Keep going! ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>