Diverse

Eşti curios de ce am vrut să merg la Webstock?

By | 01.10.2016 | 10 Comments

ioana-radu-webstock-2016-webstockro

Poate că da, poate că nu… Dar dacă eşti aici bănuiesc că prima variantă e validă, indiferent care ar fi procentul curiozităţii. N-o s-o ard în două mii de cuvinte despre cât de interesant este evenimentul şi n-o să te plictisesc cu detalii. Nu azi (o să-nţelegi de ce).

De ce am fost la Webstock?
Am mai spus asta şi o voi repeta, pentru că sunt două motive mari ce mă împing să vreau să fiu acolo an de an:
1. pentru că vreau să învăţ de la cei mai buni dintre cei buni şi să am posibilitatea să îi abordez dacă am nelămuriri ori dacă vreau să ştiu mai multe despre un subiect din program, plus că a intra în contact cu oamenii care mă inspiră e ceva mai mult decât atunci când îi urmăresc online;
2. pentru că vreau să socializez cu bloggerii şi cu alţi oameni pe care îi ştiu din mediul online, să vedem dacă există sau nu un vibe şi în viaţa reală, să pot atribui blogurilor şi agenţiilor pe care le urmăresc o parte din sufletul pe care-l descopăr atunci când îi cunosc personal pe cei din spatele tastaturii.

Nu locuiesc în Bucureşti, însă abia aşteptam să mă trezesc la ora 5 şi să prind trenul către Webstock. Well… trenul, metroul şi un pic de joc de glezne. Când e cazul, mă feresc de taximetriştii bucureşteni, cu atât mai mult pe distanţe scurte.

Deşi ediţia de anul trecut a evenimentului mi-a plăcut foarte mult, Webstock 2016 mi-a plăcut şi mai mult (nici măcar eu nu ştiam că ar fi posibil să-mi placă mai mult, dar cred că ăsta-i farmecul event-ului, faptul că are un AS în mânecă).

Azi am răspuns scurt la un “de ce” (de ce am vrut să merg la #WebstockRO), însă în zilele ce urmează vei descoperi alte postări cu informaţii cu & de la & despre eveniment, pe teme diferite, pe care le voi structura cât de bine pot. Promit că cel puţin jumătate dintre ele te vor cuceri! Cel puţin! 😀

Subiectele pe care le voi aborda vor fi foarte diferite. Nu le pot asambla într-o singură postare pentru că ar fi kilometrică, iar scopul meu nu este să îţi ocup mult timp, pentru că ştiu că timpul liber e destul de limitat în prezentul pe care-l traversăm.

Fii cu ochii pe blog pentru că pregătesc următoarele postări. Pe măsură ce le voi publica, fac aici update cu link-urile, astfel încât să nu le ratezi sau să îţi poţi alege pe care dintre ele vrei să le citeşti.
To be continued…

UPDATE
Articolele pe care le-am promis şi care au legătură cu Webstock 2016:
1. Drumul Cetăţilor – aplicaţia perfectă pentru călătorii în România
2. Cum am făcut cunoştinţă cu HP OMEN X
3. Speakeri care mi-au plăcut @ Webstock 2016

10 Comments

 • Reply

  Delia

  01/10/2016

  Sunt foarte curioasă de ce urmează sa postezi! Abia astept 🙂

  • Reply

   Ioana Radu

   01/10/2016

   Mi-am notat în agendă temele pe care vreau să le abordez în următoarele materiale (legate de Webstock) şi sunt vreo 7 sau 8. Toate-s aşa de interesante încât nici nu ştiu cu care dintre ele să-ncep :))

 • Reply

  Bratu Gabriela

  01/10/2016

  sincer, daca stiam ca ieri am liber, tare-as fi mers si eu! acum imi pare rau!

  • Reply

   Ioana Radu

   01/10/2016

   Să aplici anul viitor pentru acreditare (asta se întâmplă cu vreo lună-două înainte de eveniment). Sunt multe chestii interesante, o grămadă de sfaturi de la bloggeri şi alţi oameni de succes, dar şi poveşti de viaţă care să ne inspire.

 • Reply

  cristina dragomir

  01/10/2016

  daca n-as fi asa panicata, mi-ar fi placut sa particip si eu. Poate in anii viitori. Astept cu mare interes postarile tale viitoare.

  • Reply

   Ioana Radu

   02/10/2016

   Panica din ce cauza?
   In cazul in care nu esti sigura, poti aplica anul viitor pentru acreditare “half-day” si ne vedem pe acolo un pic, suficient cat sa iei pulsul evenimentului.

 • Reply

  Teodora

  03/10/2016

  Pfoaaaaaaa, ce m-am ofticat ca n-am avut cum sa merg. Ca sa fie absolut delicios, my better half a aflat vineri la 6:30 dimineata ca trebuie sa se duca acolo pentru a le acorda suport tehnic. El, care e total dezinteresat de online si bloguri =)))) That’s what I call a cruel irony. Le-a nenorocit pe fetele alea de pe acolo: ele interesate de networking, el total dezinteresat sa discute despre bloguri si cu nebuna miorlaind la telefon la el ca viata nu e dreapta. Priceless!

  • Reply

   Ioana Radu

   03/10/2016

   Te înţeleg perfect, căci şi eu aş fi făcut la fel dacă al meu ar fi ajuns într-un loc în care eu mi-aş fi dorit tare mult, iar el n-ar fi ştiut să-l aprecieze. I hear you, sistah, I hear you! Eu mi-am amânat plecarea din ţară cu o lună pentru a putea merge la Webstock. Şi sper ca anul viitor să reuşesc să-mi fac programul în aşa fel încât să fiu în ţară pentru event. Acesta a fost al doilea an în care am fost blogger acreditat şi îmi prind bine informaţiile pe care le aflu, dar şi întrevederea cu oameni care-mi sunt dragi din online. Anul viitor, dacă reuşesc să fiu în ţară, sper să ne vedem pe acolo.

 • Reply

  Ioana

  03/11/2016

  Well, am fost si eu si tare mi-a placut. Nu am fost pe zi, nu am avut cum, insa la Gala am aflat chestii interesante.
  Anul viitor cu siguranta o sa ma implic mai mult.
  Am si citit multe postari ale participantilor. Toti au fost incantati de editie.
  Kisses,
  Ioana

  • Reply

   Ioana Radu

   03/11/2016

   Webstock e o experienţă din care avem ce învăţa an de an. Mie mi-a prins bine până acum şi sper să reuşesc să vin şi la următoarele ediţii. Mă bucur să aud că şi alţi oameni au fost la fel de mulţumiţi 😀
   Lots of hugs!

Leave a Reply